Progovorili svjedoci vatrene noći u Zagrebu: ‘Uhvatila me totalna panika i nemoć pred vatrom koja je bila sve veća i veća’

Ilustracija (Foto: Damir Krajac/CROPIX)

Danas, 22. svibnja oko 1.30 sati u Dubravi, VI. Retkovec, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar osobnog automobila marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 34-godišnjakinje. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo.

“Iz sna me trgnula buka pucketanja vatre, kao da netko kucka po mom prozoru. Ustala sam se i vidjela narančastu svjetlost koja je dopirala do pola sobe. Čim sam ugledala da gori susjedi auto, odmah sam istračala van i pitala jel tko zvao vatrogasce. Uhvatila me totalna panika i nemoć pred vatrom koja je bila sve veća i veća. Vlasnica auta je isto bila tamo i mislim da je ona prva zvala vatrogasce koji su brzo požar ugasili odmah po dolasku”, ispričala je za Jutarnji list stanarka ulice u kojoj je gorio automobil.

“Uglavnom je prednji dio auta gorio pa je vlasnica vikala da se svi odmaknemo u slučaju da eksplodira. Ona je inače mlada samohrana majka koja brižno skrbi o troje djece. I mnogima bi mogla biti uzor. Parkirala je auto na ulici ispred svoje kuće i nije nikome smetala tako da sam uvjeren da će očevid pokazati kako je uzrok kvar na električnim instalacijama”, složio se i drugi susjed.


Komentari