NAKON KRVAVOG ZLOČINA: Ubojica je nazvao brata nesretne žene i rekao mu što je učinio, evo što mu je odgovorio

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Stravično ubojstvo koje se u srijedu navečer dogodilo u Kozarim putevima zgrozilo je javnost. Ubijena je djevojčica od godinu i pol dana, a njezina se majka nalazi u bolnici i još uvijek je u kritičnom stanju.

No, ubojica je otprije poznat policiji. Riječ je o 41-godišnjem G.K. koji je ušao u kuću i sjekirom napao bivšu partnericu i malenu djevojčicu, a potom se dao u bijeg.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, muškarac je automobilom pobjegao u nepoznatom smjeru da bi se kasnije ispostavilo kako je došlo do prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici, a u kojoj je stradao 41-godišnjak. Policija navodi da je riječ o samoubojstvu.

Ubojica iza sebe ima prijave zbog nasilja, a navodno se bavio i švercom te je sudjelovao u nekoliko pljački, a bio je i po zatvorima.

Kako navodi Jutarnji, nakon što je počinio stravičan zločin, ubojica je nazvao sestru od nesretne žene te mu je rekao što je napravio, a ovaj mu je na to poručio: “Ili se sam ubij ili ću te ja”.

Pročelnik neurokirurgije KB Dubrava, Tonko Marinović istaknuo je kako je pacijentica i dalje životno ugrožena te da se u ovom trenutku provode mjere intenzivnog liječenja.

DRŽAVNA TAJNICA O UBOJSTVU U KOZARIM PUTEVIMA! Iznenađujuće otkriće: ‘Obitelj je bila u tretmanu Centra za socijalnu skrb’

 


Komentari