JEZIVA PRIČA VRŠNJAČKOG NASILJA: Ljubomorna srednjoškolka izrezala djevojku zbog bivšeg dečka

Povod tog sukoba između dvaju djevojaka bila je ljubomora, mlađa je u kafić došla s novim dečkom koji je inače bivši dečko starije djevojke.

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u kojemu su sudjelovale mlade djevojke dogodio se u Varaždinu. Svega nekoliko tjedana nakon što je na prostoru uz Stari grad pred razjarenom masom od pedesetak učenika održana tučnjava učenica Srednje strukovne škola, u srijedu 4. svibnja poslijepodne u jednom ugostiteljskom objektu u Hallerovoj aleju u Varaždinu, došlo je do sukoba 18-godišnje učenice Strojarske i prometne škole i godinu dana mlađe djevojek u kojoj je loše prošla mlađa djevojka koja je zadobila porezotinu na ruci.

Povod tog sukoba između dvaju djevojaka bila je ljubomora, prenosi Jutarnji. Mlađa je u kafić došla s novim dečkom koji je inače bivši dečko starije djevojke.

Kada je starija djevojka u srijedu oko 17 sati stigla u kafić potpuno je izgubila živce te je odmah počela vikati i vrijeđati mlađu djevojku nakon čega joj je razbijenom čašom nanijela porezotinu na ruci.

Iz varaždinske policije izvijestili su kako su u srijedu poslijepodne zabilježili slučaj narušavanja javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu u Hallerovoj aleji u kojem su sudjelovale dvije mlađe ženske osobe te da provode kriminalistička istraživanja i obavljaju obavijesne razgovore s ciljem utvrđivanja svih okolnosti tog događaja.

Milan Žunar, ravnatelj Strojarske i prometne škole Varaždin, i Katica Kalogjera Novak, ravnateljica Gospodarske škole Varaždin, potvrdili su kako su u incidentu sudjelovale učenice koje pohađaju njihove škole, ali su naglasili da se incident dogodio izvan škole i izvan radnog vremena škole tako da na njega ni na bilo koji način nisu mogli utjecati.

“Mogu samo reći da ćemo mi kao škola, iako s ovim konkretnim slučajem nemamo nikakve veze, raditi na tome da se takvi slučajevi ne događaju”, poručio je ravnatelj Žunar dok je ravnateljica Kalogjera Novak naglasila da će razgovarati s učenicom koja je sudjelovala u incidentu.


Komentari