HOROR IZMEĐU LUČKOG I BUZINA: Djevojci (28) nije bilo spasa, vozač Audija (42) prošao ‘s ogrebotinom’

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

U srijedu nešto iza pola tri ujutro, između čvorova Buzin i Lučko, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je život izgubila 28-godišnjakinja iz BiH, a ozlijeđeno je dvoje ljudi. Policija je sada objavila detalje tragedije.

Do nesreće je došlo oko 2.35 sati. Državljanin Švicarske (42) obilaznicom je vozio Audi švicarskih registracija, a kretao se desnom stranom autoceste. Dolaskom do 25. kilometra, odnosno između spomenutih čvorova, previše se približio kamionu ispred sebe.

Kako bi spriječio sudar, skrenuo je u lijevu traku te prednjim desnim dijelom Audija naletio na stražnji lijevi dio prikolice koju je po desnoj traci vukao kamion srpskih registracija, a za čijim je volanom sjedio 48-godišnji državljanin Srbije.

Nakon snažnog udarca vozač je izgubio kontrolu nad autom te se u nekontroliranom kretanju ponovno zabio u kamion, nakon čega se zaustavio u lijevoj traci, javlja policija.

Na mjestu nesreće preminula je 28-godišnja djevojka iz BiH, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Teško je ozlijeđena i 22-godišnja suputnica koja je sjedila na zadnjem sjedištu, dok je vozač Audija prošao s lakšim ozljedama, javlja policija.


Komentari