DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Ostavio ju da umre, sjeo na vlak i otišao kući

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Policija je u ponedjeljak pronašla mrtvo tijelo 17-godišnje Ane B. u blizini željezničkog kolodvora u Koški.

Motiv ubojstva koji je šokirao Hrvatsku bio je, doznaje se, ljubomora, točnije činjenica da je djevojka Ana B. (17) htjela prekinuti vezu sa 23-godišnjakom, zbog čega je u nedjelju u večernjim satima usmrćena s više uboda nožem u predjelu prsa i vrata.

Djevojka je pokopana u srijedu u 14 sati na mjesnom groblju u Koškoj. U tom se trenutku osumnjičeni M.Š. nalazio u prostorijama PU osječako-baranjske gdje je čekao odlazak na istražno ročište na Županijskom sudu u Osijeku, zakazano za 15.30 sati.

Prije toga je oko 11 sati dovezen policijskim vozilom iz Našica u zgradu Županijskog državnog odvjetništva. Tamo ga je trebao saslušati predstavnik tužiteljstva na temelju kaznene prijave za teško ubojstvo koju je protiv njega podigla policija, piše Jutarnji list.

>>>SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO HRVATSKU: Usmrtio ju dečko zbog ljubomore?

Ostavio je ozlijeđenu i otišao

Djevojka je zadobila desetak ubodnih i reznih rana u predjelu prsa i vrata, nakon čega se napadač okrenuo, ostavio je ozlijeđenu i otišao, sjeo u prvi vlak i otišao kući u Našice. Za to je vrijeme maloljetna žrtva još bila živa i uspjela se nekako dovući do zgrade skladišta gdje je ubrzo nakon toga preminula. Pronađena je sljedećeg jutra u sjedećem položaju oslonjena na zid. Osumnjičeni mladić priveden je još to poslijepodne, no nije se predao sam, već ga je otkrila policija, a on je priznao zločin.

Sudac istrage pritvorio je M.Š. na mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i teških okolnosti kaznenog djela.


Komentari