SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO HRVATSKU: Usmrtio ju dečko zbog ljubomore?

policija
MUP

Mrtvo tijelo djevojke pronađeno je u ponedjeljak nešto prije sedam sati, a pronašli su ga dvojica mještanina.

Tomislav Gal, voditelj opće službe kriminaliteta, napomenuo je na izvanrednoj konferenciji za medije PU osječko-baranjske da je postupak izvida, zbog toga što je riječ o ubojstvu maloljetnice, tajan.

“7. studenog zaprimili smo dojavu da je u mjestu Koška u blizini željezničkog kolodvora pronađeno tijelo mlađe ženske osobe. Smrt je nastupila nasilno, što je obdukcijom i potvrđeno. Radi se o ubojstvu. Kroz žurne izvide koje smo radili, utvrdili smo da je 23-godišnji hrvatski državljanin u mjestu Koška, nakon kraće verbalne rasprave s oštećenom, istu usmrtio s više ubodnih i reznih rana uslijed kojih je preminula”, pojasnio je Tomislav Gal, piše Dnevnik.hr.

Kad je riječ o motivu, utvrđeno je da su bili u određenoj vezi te da je motiv ubojstva najvjerojatnije ljubomora. Djevojka je ubijena na mjestu gdje je i pronađena jučer u 7 ujutro, ali ubojstvo se dogodilo u nedjelju navečer.

“Tijekom današnjeg dana 23-godišnjak će biti priveden u pritvorsku jedinicu. Prijeti mu kazna od najmanje 10 godina ili dugotrajnog zatvora”, istaknuo je Gal.

Na izvanrednoj konferenciji za medije PU osječko-baranjske rečeno je kako se i dalje provodi kriminalistička istraga o ubojstvu u Koški.

Podsjetimo, nakon što je policija pronašla mrtvo tijelo 17-godišnjakinje Ane B. u blizini željezničkog kolodvora u Koški, u Ulici braće Radić, u sklopu istrage priveden je mlađi muškarac. Riječ je o 23-godišnjem mladiću M.Š. Mladić je priveden još sinoć, no nije se predao sam, već ga je otkrila policija, a on je, doznaje Večernjak, priznao zločin.

Mrtvo tijelo djevojke, navodno s višestrukim ozljedama nanesenim hladnim oružjem, pronašla su nešto prije sedam sati dvojica mještana.

>>>UŠLI SMO U GLAVU UBOJICE: Evo što ga je natjeralo na stravičan čin i koji je bio presudan trenutak

Komentari