Detalji stravične nesreće u Dubravi: Muškarcu (64) pozlilo u vožnji pa se zabio u 39-godišnju pješakinju

Foto: Damir Krajac / CROPIX

U događaju je smrtno stradao 64-godišnji vozač, no još se treba utvrditi je li smrt nastupila tijekom vožnje ili kao posljedica prometne nesreće, javlja PU Zagrebačka.

Policija je objavila detalje kobne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak oko 13 sati na zagrebačkoj Aveniji Dubrava. Muškarcu (64) je pozlilo tijekom vožnje te se automobilom zabio u stup javne rasvjete.

Vozač iz tog auta naletio je na ženu koju je odbacio desetak metara dalje. Vozač je na mjestu ostao mrtav, a pješakinja, koja je prema svjedocima pokušavala prijeći kolnik na zebri, u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezena je u bolnicu.

“Jučer, 8. lipnja u 13.20 sati u Dubravi, 64-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Toyota zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao prometnom trakom za ravno južnim kolnikom Ulice Dubrava u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Kapucinskom ulicom, najvjerojatnije mu je pozlilo u vožnji te je izgubio svijest i u nekontroliranom kretanju sletio ulijevo na nogostup sa sjeverne strane raskrižja. Pritom je naletio na 39-godišnju pješakinju koja je stajala na nogostupu, a potom i na stup javne rasvjete”, stoji u policijskom izvještaju.

U događaju je smrtno stradao 64-godišnji vozač, a još se treba utvrditi je li smrt nastupila tijekom vožnje ili kao posljedica prometne nesreće. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.


Komentari