Naletio na pješakinju autom, odbacio ju 10 metara, zabio se u stup i ostao mrtav na mjestu

DUBRAVA (kvart)/Facebook

U tijeku je policijski očevid na zagrebačkoj Aveniji Dubrava, nakon što se pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostimal zabio u stup javne rasvjete, piše Jutarnji.

Vozač tog auta pritom je naletio na mlađu žensku osobu koju je odbacio desetak metara dalje.

Nesreća se prema prvim informacijama dogodila na samoj zebri oko 13.30 sati, a poziv u pomoć svjedoci tragedije odmah su odaslali na 112.

Na mjestu nesreće trenutno su osim policije i djelatnici Hitne pomoći te zagrebački vatrogasci koji pomažu unesrećenog izvući iz automobila.

Kako doznaje Jutarnji list, vozač je na mjestu ostao mrtav, dok je pješakinja koja je prema izjavama očevidaca, pokušavala prijeći kolnik na zebri, u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Okolnosti koje su dovele do nesreće tek se trebaju utvrditi odnosno je li vozaču pozlilo u vožnji ili je kriva nepažnja.

“Strašan se čuo krik nakon udarca. Kad sam se okrenuo, vidio sam da je auto bio zabijen u stup i da se odbio o njega. Unutra je bio stariji gospodin koji je naletio na pješakinju koja je pokušavala prijeći zebru i mislim da je imala zeleno na semaforu”, rekao je za Jutarnji jedan svjedok.


Komentari