Ubojica s Volovčice izvući će se uvjetnom?

Zarko Basic/PIXSELL

Ubojstvo 18-godišnje Kristine Krupljan zgrozilo je Hrvatsku.

Kao što je već poznato za ovaj monstruozan čin sumnjiči se njezin godinu dana stariji bivši dečko David Komšić, jedan od onih koje možemo nazvati sinom imućnog oca, zagrebačkog ugostitelja. No, bez obzira na to tko stajao iza ovoga zločina zapitati se valja do kada ćemo tolerirati propuste i do kada ćemo šutjeti dok oko nas pate žene i djevojke, nečije majke i kćeri? Davida su Kristinini roditelji u više navrata prijavljivali policiji, a ona je s njime, ako je vjerovati tvrdnjama majke prolazila kalvariju.

>>>ŠOKANTNA ISTINA O UBOJSTVU ZAGREPČANKE: Smrt djevojke mogla se spriječiti, evo tko je zakazao!

Prijave nisu urodile plodom, kao što David nije zatvoren onoga trena kada je usmrtio čovjeka u preskupom i prebrzom automobilu.  Koliko god se grozili nad činom kojemu svjedočimo još je grozniji podatak kojega je za Indeks.hr iznijela umirovljena aktivistica za ženska prava iz udruge B.a.B.e. Naime, postoji mogućnost da se ubojica izvuče samo s uvjetnom kaznom.

”Ako će mu se suditi na sudovima za maloljetnike, budući da se osobe do 21. godine života smatra mlađim punoljetnicima, vrlo lako bi uz dobre odvjetnike i veze mogao proći s uvjetnom kaznom’‘, rekla je Sarnavka za spomenuti medij.


Komentari