KONAČNO OTVORENI BAZENI NA SVETICAMA: Dva dana besplatnog kupanja za građane! (FOTO)

Zarko Basic/PIXSELL

Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić radni je tjedan započeo otvaranjem bazena na Sveticama.Kompleks je otvoren na Dan branitelja, ali i dan prije samog Dana grada Zagreba pa je gradonačelnik Bandić poručio kako će kupanje u novom bazenu danas i sutra biti besplatno za sve one koji se odluče na prvo plivanje ove sezone.

Tako je nakon dugih sedam godina gradnje ovaj kompleks konačno otvorio svoja vrata Zagrepčanima.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Kompleks se sastoji od velikog olimpijskog bazena (50 metara dužine, 25 širine, 2,2 metra dubine), malog bazena za rasplivavanje(25×13,7×1,4m) te bazena za obuku plivača i djecu[/box]
Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Vrijednost projekta iznosi gotovo 130 milijuna kuna a, uz bazene, Zagrepčani će moći uživati i u wellnessu, vodenom igralištu za djecu, stolnom tenisu, malom nogometu i brojnim drugim sadržajima, piše večernji.hr.

Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Građanima će na raspolaganju biti solarij, jacuzzi, saune, masaža te mali bazen s ledenom vodom. U podrumu će biti teretana i fitness dvorana.

Uz tribine na otvorenoj etaži, s koje će se vidjeti cijeli bazen, građanima će na usluzi biti kafić s drvenom terasom i pogledom prema parku Maksimiru. S druge strane terase bit će sunčalište, također s drvenim podom.

Kako se čulo olimpijski bazen od 50 metara, manji od 25 i mali za obuku neplivača bit će na raspolaganju sedam dana u tjednu u radnom vremenu od 8 ujutro do 22 sata. Na kompleksu će svakodnevno, uz bogat sadržaj postojati i obuke plivanja a sve pod budnim okom spasioca.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Ulaznice će od prekosutra biti u prodaji po cijeni od 20 kuna radnim danom, odnosno 25 kuna vikendom, kao što je i slučaj s bazenima Mladosti i na Utrinama.[/box]

Sljedeći bazenski kompleks trebao bi se graditi u Španskom, a do jeseni trebali bi se završiti i školski bazeni u Sopnici i Iveru.

>>>BAZENI NA SVETICAMA USKORO OTVARAJU VRATA: Bandić obišao kompleks i nahvalio projekt (FOTO)

>>>DAN GRADA ZAGREBA: Svečana proslava uz jednu fantastičnu novost (FOTO)

 


Komentari