STUDENTICA TVRDI: ‘ZET – ov kontrolor me napao uz riječi: Ajde zovi policiju kravo glupa!’

RTL / Ilustracija

Je li ovo opravdano ponašanje?

Jedna studentica iz Zagreba imala je neugodno iskustvo s kontrolorom ZET – a, kako tvrdi.  Naime, navodi kako je taj dan zaboravila pokaz, zbog čega je doživjela i fizički i psihički napad od strane kontrolora koji ju je tražio kartu. Cijeli događaj je opisala u Facebook grupi studentskog doma “Stjepan Radić”.

Nakon kraće prepirke s kontrolorom, ova studentica je pokušala napustiti tramvaj. Međutim, on joj nije dozvolio da izađe te ju je počeo gurati, kaže studentica. Nakon njezinog upozorenja da ju ne smije fizički zadržavati te da zbog toga i ona može pozvati policiju, tvrdi da joj se kontrolor obratio riječima : ” Ajde zovi policiju. Ajde. Kravo glupa!“.

Screenshot
Screenshot

Studentica također ističe da nije nastupila bahato niti podizala ton, dok je kontrolor prema njoj postupio izrazito nasilno. Posve je jasno da se karta prilikom vožnje mora imati, no ukoliko je kontrolor doista postupio nasilno, takvo ponašanje mora se sankcionirati.

A sudeći prema komentarima, opisanom kontroloru  takvo ponašanje nije strano pa je tako drugu studenticu “počastio” nazivom “Kravo dalmatinska“. Povodom opisanog događaja poslali smo i službeni upit ZET – u, a odgovor još uvijek čekamo.

Imate li vi neugodnih iskustava s ZET – ovim kontrolorima? Pišite nam u inbox Facebook stranice portala ili na mail [email protected].

 


Komentari