SLAVLJE POBJEDE POŠLO PO ZLU! Navijač mu u Zagrebu bacio pirotehniku pod auto: ‘Vozio sam dijete, jako se uplašilo’

Petarde. (Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX)

Mnogi su u ponedjeljak žestoko slavili pobjedu Vatrenih protiv Japana, no jednom Zagrepčaninu to je slavlje ostavilo gorak okus u ustima.

Kako je otkrio za Jutarnji list, nepoznati navijač slavio je pobjedu pirotehničkim napravama, od kojih je jedna završila pod automobilom 35-godišnjeg Ladislava. Netko je bacio pirotehničku napravu pod njegov automobil, a detonacija je bila toliko snažna da je aktivirala bočni i krovni zračni jastuk. Oštetila je krov i suvozačko sjedalo.

Traumatizirano dijete

Ladislav je ispričao što se točno dogodilo kobne večeri u Prečkom.

”Vozio sam ulicom Slavenskog prema jugu i kad sam bio paralelno s jednim kafićem u sklopu šoping centra, netko je iz ovećeg društva koje je bučno slavilo pobjedu bacio nešto što je eksplodiralo kraj ili ispod mog auta. Vozio sam petogodišnjeg sina na trening juda i on se jako prepao. Stao sam, ali nisam ulazio u kafić, već sam pozvao policiju koja je došla, ali nije mogla ustanoviti što je to bilo detonirano. Dosta jako se čulo. Rekli su mi da sam se zatekao u krivo vrijeme na krivom mjestu. Zvao sam ovlaštenog servisera i prema prvim procjenama, šteta na vozilu je oko 10.000 kuna”, otkrio je Jutarnjem listu.

Osim ogromne štete, puno je veći problem trauma koju je doživio dječak.

”Naravno da nema ni govora o naknadi štete, ali bar još živi nada da ćemo postati prvaci svijeta”, dodao je. Zagrebačka je policija potvrdila da imaju evidenciju o događaju, točnije oštećenju tuđe stvari, a kazneni se progon za to provodi na temelju prijave oštećene osobe.


Komentari