OSOBNO JE TO ZATRAŽILA! Bandić je Nini Kraljić dao 10 tisuća kuna za snimanje spota

Foto: Instagram/ Screenshot

Pjevačica Nina Kraljić ne prestaje negodovati oko osvojenog drugog plasmana na Dori. Osim što tvrdi da je bila sabotirana od strane organizatora, ova Riječanka odbila je čestitati pobjednici Albini Grčić, napisavši da joj se njezina pjesma “Tick tock” jednostavno ne sviđa.

“Ostajem dosljedna sebi sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da su mi Bernarda, Mia i Toma, pogotovo scenski i pjevački bili bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo”, napisala je Kraljić.

 Iako je Kraljić u međuvremenu deaktivirala društvene mreže, njezina karijera u punom je jeku, pa uskoro kreće i snimanje za pjesmu “Alkolnost of Balkan”, a kako doznaje Jutarnji, spot će financirati Grad Zagreb.

Naime, gradonačelnik Milan Bandić 27. siječnja odobrio je tvrtki Romulić d.o.o., koja je zadužena za videouradak pjevačice, deset tisuća kuna iz proračuna Grada Zagreba. Sufinanciranje zatražila je Nina osobno za svoje “etno projekt”.

“Izvješćujemo vas kako je slijedom zamolbe navedene glazbenice Gradski ured za kulturu sufinancirao taj etno projekt”, potvrdili je pročelnica Gradskog ureda za kulturu Milana Vuković Runjić, istaknuvši da je riječ o unikatnom projektu nagrađivane glazbenice koji promiče hrvatsku kulturnu baštinu i kulturu.


Komentari