ISTRAŽILI SMO: Evo kako će izgledati doček nove godine diljem županije

Vatromet (Facebook/Doček Nove 2016 godine)

Donosimo vam pregled događanja u većim mjestima zagrebačke županije. 

Samobor

Bogat program dočeka Nove godine kreće u četvrtak, 31.12.2015. godine od 10:30 sati, uz nastupe samoborskog Krivog smjera te Nene Belana i Fiumensa. Osim koncerata posjetitelje očekuje raznolik program za djecu, plesne animacije te besplatni čaj i kobasice. Večernji doček kreće od 22:00 sata, a za zabavu će se pobrinuti grupa Koala.

Velika Gorica

U Velikoj Gorici organiziran je javni doček Nove godine ispred Pučkog otvorenog učilišta, uz grupu Sjaj koja će svirati od 22 sata i Maasai band koji nastupa od 23:30 minuta.

Sveti Ivan Zelina

Na Trgu Ante Starčevića dijelit će se besplatno kuhano vino kao uvod u Novu godinu, a od 22 sata tamo nastupa i Mirko Švenda Žiga  & Band s glazbom za sve uzraste.

Jastrebarsko

Doček nove godine počinje u 21.30h otvaranjem igara na ledu, a od 22.00h za dobar provod u kupoli nastupa Staccato band. Klizalište će na doček biti otvoreno sve do 1 sat iza ponoći!

Zaprešić

U sklopu programa “Ukliži u Novu” na Trgu Ivana Pavla II. od 18 do 20 sati na pozornicu zasjesti DJ-i i Animatori. U 22 sata počet će koncert Marijana Bana i Diktatora.

Ivanić-Grad

Otvoreni doček organizira se na Trgu Vladimira Nazora uz grupu “Standard”.

Vrbovec

Tamburaški sastav Zlatni vez i Turistička zajednica grada Vrbovca pozivaju na doček na otvorenom na Trgu Petra Zrinskog uz vatromet i šampanjac. U Novu godinu posjetitelji će uplesati uz ponoćni valcer.

Sveta Nedelja

Na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji u grijanom šatoru uz nastup grupe Falset ući će se u Novu uz besplatno kuhano vino i kobasice. Program počinje u 22.30 sati, a prvi put Grad Sveta Nedelja osigurava i tombolu za sve koji dođu. Poklone će sretni dobitnici dobiti iza ponoći, piše Večernji.hr. 


Komentari