Bandić posjetio supružnike kojima je izgorio stan u Dugavama: ‘Dogovorili smo smještaj u Hostelu Arena’

Photo: Milan Bandić

U Dugavama se na sam Božić dogodila velika tragedija. U zgradi na adresi Dedovići 7 izbio je požar koji je “progutao” cijeli stan supružnika koji su, srećom, spasili živu glavu. Naime, bračni par odmah je istrčao na ulicu, a od šoka uopće nisu mogli govoriti.

Informacija o požaru kojeg je gasio 21 vatrogasac uskoro je sitgla i do gradonačelnika Milana Bandića koji je posjetio neutješnu obitelj.

“Neočekivano tužan Božić! Obitelji Lončar u potresu je oštećen dom, sigurno utočište su pronašli u stanu prijatelja koji je danas oko podne izgorio u požaru! Obišao sam ih i nakon razgovora smo dogovorili smještaj u Hostelu Arena kako bi im pomogli barem za prvu ruku”, napisao je Bandić na svome Facebooku.

“Hvala Vatrogasna postrojba Zagreb  na brzoj reakciji ali i svim gradskim službama koje su se odmah stavile na raspolaganje. Zbog povećanog rizika od požara tijekom blagadanskog razdoblja, te ogrijevne sezone molim drage sugrađane na dodatnu pažnju i da obrate pozornost na primjenu preventivnih mjera zaštite od požara”, dodao je.

https://www.facebook.com/milanbandicgradonacelnik/posts/2799054933671122

 


Komentari