ANKA UČINILA ŠTO NIJE NITKO: Na ovom mjestu počinje predizbornu kampanju (FOTO)

Facebook

Ova HNS-ovka opet dokazuje koliko je mrak.

Anka Mrak-Taritaš osebujna je i netipična političarka. Svojim crvenim starkama i originalnom kampanjom za parlamentarne izbore osvojila je srca mnogih, što se i očitovalo na prikupljenim preferencijalnim glasovima. No, tu Anka nije stala. Tvitala je ona Petrovu na društvenoj mreži, pojavila se sa sunčanim naočalama u sabornici čime je pobrala simpatije mnogih, a pokazala je i da je uvijek spremna na šalu, pa čak i na vlastiti račun.

>>>OZLIJEĐENA SABORSKA ZASTUPNICA: Mrak Taritaš ostavila poruku na lažnom profilu Bože Petrova

Ipak, ova zanimljiva političarka iznova oduševljava. Ovaj put s mjestom koje je izabrala za početak svoje predizborne kampanje za gradonačelnicu Grada Zagreba. Kako joj i priliči, Anka Mrak-Taritaš i tu je iskočila iz šprance tipičnog političara. Pa dok drugi biraju mjesne odbore, gradske prostore ili pozornice na trgovima, Anka bira- noćni klub!

Naime, u subotu 12. studenog 2016., Mrak-Taritaš i njena, dobro uigrana ekipa, pozivaju na službeno otvaranje njene predizborne kampanje za gradonačelnicu Grada Zagreba, s početkom u 11 sati. Predstavljanje će se održati u noćnom klubu Super Super (Katran), Radnička cesta 27.

>>>ANKI ‘PAO MRAK NA OČI’: Postala hit na društvenim mrežama (FOTO)

Facebook
Facebook

Postala mrak gradonačelnica ili ne, Anki se mora priznati jedno- originalnost, kreativnost i netipičnost čine od nje mrak političarku.

>>>ANKA MRAK TARITAŠ POLUČILA USPJEH: Nesvakidašnja zahvala na društvenim mrežama (FOTO)

>>>NJEZINA FOTKA POSTALA JE HIT: Mrak Taritaš odgovorila ekipi iz ‘Di su pare?’ (FOTO)

 


Komentari