ANKI ‘PAO MRAK NA OČI’: Postala hit na društvenim mrežama (FOTO)

Saborske zastupnice Anka Mrak Taritaš zbog ozljede nekoliko dana nije bilo u Saboru, o čemu je na Twitteru obavijestila javnost, ali i lažnog Božu Petrova.

>>>OZLIJEĐENA SABORSKA ZASTUPNICA: Mrak Taritaš ostavila poruku na lažnom profilu Bože Petrova

Naime, objasnila je da kako je “mala neopreznost rezultirala s par šavova iznad i ispod oka plus modrica”, zbog čega je spomenute ozljede pri povratku u sabor odlučila pokriti sunčanim naočalama
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Na Facebook stranici Di su pare? HNS-ova zastupnica postala je prava zvijezda, što je rezultiralo humorističnom fotografijom.

FOTO: Facebook / Di su pare?
FOTO: Facebook / Di su pare?

Unatoč tome što je saborska zastupnica ozlijeđena, čini se da je ozljede neće zaustaviti u redovitom odlasku na posao, naprotiv, Mrak Taritaš se i sa ozljedama pojavljuje u Saboru, dok mnogi ne mogu čak ni to, s obzirom da su klupe češće prazne nego pune.

Očito su zagrebački političari pravi borci jer čak i Milan Bandić nakon ozljede i operacije s flasterom došao na posao, a nakon svakog se pada uvijek brzo dignuo – doslovno!

>>>BANDIĆ HOSPITALIZIRAN ZBOG OBILNOG KRVARENJA: Trenutno se nalazi u operacijskoj sali

Njih dvoje, prema svemu sudeći, savršeni su rivali koji će se uporno i lavovski boriti za čelno mjesto gradonačelnika/ce.


Komentari