‘PSI LAJU, CJEPIVO PROLAZI’ Holyina izjava bocnula mnoge, neki su se uvrijedili, ali i uzvratili!

Foto: Screenshot

Žučna rasprava nastala je u utorak na društvenim mrežama nakon što je Mirela Holy na Twitteru “udarila” po takozvanim dotepencima, jer je rođena Zagrepčanka i jako je ljuti što su oni koji u metropoli nisu rođeni i ne žive cijelog života, po njezinom mišljenju, privilegirani.

Mnogi su se našli prozvanima, a naročito je ova bivša SDP-ovka koja podržava Joška Klisovića za zagrebačkog gradonačelnika prozvala one koji su “purgerima” oteli cjepivo protiv koronavirusa i u tajnosti se, preko reda, cijepili.

U raspravu se uključio i Marko Sladoljev, poznati MOST-ovac, koji njezine izjave ne smatra primjerenima, pa se u više navrata oglasio na Facebooku, a u jednoj od objava priznaje kako su se neki kritičari spustili na prenisku razinu komunikacije. Njega su prozvali, naime, zbog stupnja njegovog obrazovanja.

“U nedostatku argumenata branitelji Mirele Holy me sad etiketiraju da sam poštar, aludirajući valjda na moju srednju školu koju sam završio! Još jedan bijedan pokušaj dijeljenja ljude na one koji su završili fakultet i one koji to nisu! Ponosan sam na svoju srednju školu i fakultet, ponosan sam što ću danas pred sobom u razredu imati svoje pačiće od koji su neki ” dotepenci”! Učiti ću ih da su svi ljudi jednaki bez obzira od kuda dolazili i koju su školu završili!”, napisao je na svom Facebook profilu.

U nedostatku argumenata branitelji Mirele Holy me sad etiketiraju da sam poštar, aludirajući valjda na moju srednju…

Objavljuje Marko SladoljevUtorak, 16. veljače 2021.

Komentari