‘SMRDE GOVNA MILANE’: Što sve građani moraju napraviti da ih gradonačelnik primjeti

Screenshot: Twitter

Gradski zastupnik Renato Petek na svom je Twitter profilu podijelio jednu vrlo zanimljivu fotografiju.

Naime, stanovnici zagrebačkog naselja Botinec već se mjesecima bore s kanalizacijom te strahuju za svoje zdravlje. Netom dovršena 1,2 milijuna kuna teška rekonstrukcija kanalizacije stvara im nesnosne probleme. Ne mogu otvoriti prozore, a da im u stanove ne uđe smrad fekalija.

Agonija stanovnika Botinca traje mjesecima: ‘Iz kanalizacije toliko smrdi da se bojimo za zdravlje’

Sada su gradonačelniku Bandiću na cesti ostavili poruku koju ju vrlo teško ne primjetiti. Na cesti je napisano “ZG 2019., SMRDE GOVNA MILANE“.

Agonija stanovnika Botinca počela je u lipnju kad je stara kanalizacijska cijev promjera 30 centimetara zamijenjena novom od jednog metra. Godinama su se borili za rekonstrukciju, a sada su umjesto rješenja dobili probleme. Naime, cijevi su postavljene s pogrešnim nagibom te se, zbog toga, tekućine zadržavaju ili kreću u pogreškom smjeru.

Građani su već nekoliko puta kontaktirali gradske firme i nadležne institucije, no od njih nisu imali nikakve koristi. Na žalost stanovnika Botinca, čini se da se problem neće riješiti dok ne dođe do uha Milana Bandića, što su ovom porukom pokušali napraviti.


Komentari