‘REKAO SAM IM GDJE SE TO DOGODILO’ Sakoman tvrdi da je obavio razgovor s policijom: ‘Jedan od te dvojice je sin državnog dužnosnika i poznate javne osobe’

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Nakon što je u utorak gostovao na N1 gdje je iznio šokantne tvrdnje, poznatog su  neuropsihijatra prof. dr. sc. Slavka Sakomana posjetili iz policije i obavili su razgovor.

“Rekao sam im još neke pojedinosti vezano za događaj od 31. prosinca i na njima je sad da to istraže. Ujutro u 9 sati pozvan sam na Općinsko državno odvjetništvo i njima ću dati izjavu”, otkrio je za Jutarnji.

“Rekao sam im gdje se to dogodilo, a to je područje Savice i da su, prema onome što mi je ispričala majka jednog ovisnika, na Staru godinu u stan u kojemu je bio njezin sin s društvom došla tri policijskih djelatnika, dva mladića i jedna djevojka. Došli su službenim vozilom. Prema jednoj verziji, netko od susjeda pozvao je policiju zbog preglasne glazbe, a prema drugoj, policajci su došli samoinicijativno jer su poznavali osobe iz društva koje se okupilo zbog dočeka Nove godine i jedan od policajaca ponudio je kokain”, ispričao je i dodao kako je upravo jedan od te dvojice policajaca sin državnog dužnosnika i poznate javne osobe.

Ipak, istaknuo je kako to nije njegovo saznanje, nego je to iz tog kruga osoba i on nije uživao kokain.

ŠOKANTNA TVRDNJA PSIHIJATRA! Policajci su šmrkali kokain, sve je otkrila majka jednog ovisnika

Podsjetimo, o svemu se oglasila i zagrebačka policija te su nam rekli kako su upoznati s izjavom dr. Sakomana prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji. Istaknuli su da im je u interesu utvrditi ili demantirate iznijete navode.

‘RAZGOVARAT ĆEMO SA SAKOMANOM’: Zagrebačka policija oglasila se o optužbi da su policajci šmrkali kokain

Oglasili su se i iz Sindikata policije Hrvatske te su između ostalog, istaknuli kako je nanesena šteta, svim policijskim službenicima koji odgovorno obavljaju svoje dužnosti.

“Žalosti nas da je dr. Sakoman u javnosti ispričao priču za koju je saznao iz treće ruke, bez ikakvih dokaza te da cijeli slučaj nije ranije prijavio policiji kako bi se sve na vrijeme istražilo. Sindikat policije Hrvatske oštro osuđuje sve potencijalne nezakonite radnje policijskih službenika, no želimo naglasiti kako je prvo potrebno istražiti cijeli slučaj i utvrditi stvarne činjenice kako se ne bi nepotrebno bacala sjena na rad svih policijskih službenika koji svaki dan na dužnosti riskiraju svoje živote za naše sugrađane”, poručili su.


Komentari