Pomozimo sugrađanki! Vozač taksija se zabio u nadvožnjak, a onda ju izbacio i otišao

FOTO: Flickr

Zagrepčanka Antea jučer se probudila kao i svi mi. Vjerojatno je doručkovala pa se uputila obavljati svoje obaveze. Nije ni slutila da će još to jutro završiti na hitnoj, a kamo li da će preko facebooka morati tražiti vozača koji ju je nakon sudara samo izbacio nasred ulice.

Upravo joj se to dogodilo jučer oko 8:50 ujutro na Miramarskoj cesti ispod podvožnjaka. Kako je napisala u objavi na društvenoj mreži, vozač Ubera je udario prednjim lijevim krajem u podvožnjak autom u kojem je ona bila suvozač.

Odmah nakon udarca, vozač joj je rekao da izađe te je otišao u nepoznatom smjeru. Od šoka joj ni na kraj pameti nije bilo da nešto nije kako treba. Mislila je da će do vozača doći naknadno, jer je vožnju naručila preko aplikacije.

Ipak, kad je išla provjeriti svog vozača, shvatila je da ne zna tko ju je vozio jer registracija iz aplikacije nije odgovarala automobilu.

Automobil u kojem se vozila bio je Peugeot 308 bijele boje, no registraciju nije uspjela slikati ni zapisati. Nakon nesreće, pomogao joj je vozač romobila kojeg sada traži, kao i druge svjedoke.

“Molim ako je netko vidio registraciju ili vidio bilo što da mi se javi!!!!! Također, molim čovjeka na romobilu koji je stao te pričao sa mnom ako vidi objavu da mi se javi”, napisala je.

Screenshot / facebook


Komentari