UNAPRIJED DOGOVORENO: Evo tko je ovogodišnji pobjednik Big Brothera!

Big Brother

Kontroverzna Splićanka Steffani Banić, sudeći prema anketama koje provode neki hrvatski mediji, trenutno se nalazi među najpopularnijim licima iz BB kuće i što je najvažnije, trenutno je favorit na mjesto pobjednice ovogodišnjeg regionalnog Big Brothera.

Iako su društvene mreže prepune negativnih komentara na račun dvadesetogodišnje Splićanke Steffani Banić koja se već prvi dan upustila u seksualne odnose sa Sarajlijom Ervinom Mujakovićem, čini se kako se u i u ovom slučaju, negativan publicitet mladoj Hrvatici itekako isplatio. Naime, Večernji list tretnuto provodi anketu o popularnosti BB stanara i sudeći po rezultatima – Steffani je aposlutni favorit za pobjedu u ovogodišnjem showu. Iza nje slijedi Darko Petkovski. Steffanin ljubavnik Ervin nalazi se tek na četvrtom mjestu.

>>> DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

Međutim, ovakav scenarij ne bi začudio jer je slična priča zadesila i posljednju pobjednicu regionalnog showa, Marijanu Kovačević, koja je nakon seksa s Nemešom, bila žestoko osuđivana od strane javnosti zbog dvije stvari – djeteta i muža koje je ostavila izvan BB kuće. Ljutnja zbog njezine nevjere i sramoćenja djeteta s vremenom se očito pretvorila u sažaljenje pa su gledatelji odlučili kako će upravo Marijana izaći iz BB kuće kao pobjednica. Upravo zato, ne bi čudilo da se ista stvar ponovi i s mladom Steffani koja je unatoč velikom udaru javnosti i kritika, nekim čudom već postala jedan od glavnih favorita za ovogodišnjeg pobjednika.

S druge strane, pojavile su se glasine kako je upravo seks Stefani i Ervina unaprijed isceniran i dogovoren te kako je upravo on karta za Steffaninu pobjedu u ovom popularnom reality showu za kojeg je s druge strane, dio javnosti u Srbiji i Hrvatskoj pokrenuo inicijative za ukidanjem, odnosno zabranom prikazivanja na javnim televizijama.

>>> Dok Jutarnji list promovira brutalan sado-mazo pornić, RTL nam servira školske primjere nemoralnih i primitivnih Balkanaca

>>>  OČEKUJE NAS NAJMORBIDNIJI BB IKAD! STRUKA UPOZORAVA: ‘Ovakvi showovi nisu nimalo bezazleni’

Komentari