GRUBO UZVRATIO! Kandidatu za šefa HDZ-a teško pao komentar Puhovskog za Zagreb.info

Foto: Pixsell

Do izbora za predsjednika zagrebačkog HDZ-a dijeli nas nešto manje od mjesec dana. Hoće li desnica u glavnom gradu Hrvatske dobiti “novog starog” šefa Mislava Hermana ili će to biti Pavo Kostopeč ili Ivan Kujundžić, doznat ćemo uskoro.

U ponedjeljak, 20. rujna za analizu kandidata smo upitali političkog analitičara Žarka Puhovskog.

“Ti su kandidati toliko slabo poznati i toliko profesionalno i po stranačkom statusu slični, da je u ovom trenutku potpuno nevažno koji će od njih trojice biti izabran”, rekao nam je Puhovski, a za koga tvrdi da je favorit u stranci te tko je najbolji izbor za HDZ- u Zagrebu, pročitajte ovdje.

Jedan je komentar od strane Puhovskog, teško sjeo kandidatu Ivanu Kujundžiću.

“Smatram da on nema nikakve šanse i da je dobro da nema šanse. On nema profil. Herman ima nastavak dosadašnjeg što može nekog privući, Kostopeč može obećavati nešto novo, a Kujundžić nema ni jedno ni drugo”, odgovor je političkog analitičara na pitanje ima li Kujundžić šanse u ovoj utrci.

Inače, Kujundžić je svoju kandidaturu predstavio prošli tjedan pod sloganom “Mi možemo pobijediti”. Nakon objave našeg članka, HDZ-ovac je Puhovskom grubo uzvratio na svom Facebook profilu te ga nazvao “hladnim političkim kilerom”.

 


Komentari