HKS GRADA ZAGREBA: ‘Fontane su veliki trend, nadamo se da izgradnja jedne slavine nije premala investicija za Milana Bandića’

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

HKS Grada Zagreba želi da voda bude dostupna svima.

Brojni Zagrepčani, mladi i stari, sportaši, rekreativci, biciklisti i svi ostali, polaze s parkinga ispred sjedišta Vodoprivrede, Petrovaradinska 110, Zagreb na svoje svakodnevne sportske i rekreativne aktivnosti na zagrebačkom Jarunu.

S obzirom da je poznato da Grad Zagreb leži na vodi te da je aktualan trend izgradnje fontana koje imaju isključivo estetsku namjenu, apsurdno je da ispred glavne vodoopskrbne institucije u državi ne postoji neki oblik izvora vode, vodoskok ili slavina, na kojoj bi se ti brojni rekreativci mogli osvježiti – besplatno.

Kako je u Gradu Zagrebu očiti trend izgradnje fontana, sigurni smo da bi postavljanje jedne male vodene slavine, pa makar i nekadašnjeg “franceka”, ispred Vodoprivrede, pozdravili brojni građani i rekreativci. Izgradnja jednog takvog malog objekta ne zahtijeva ni približno toliko novca kao izgradnju fontana, a Grad bi mogao demantirati optužbe da proračunski novac koristi samo za megaprojekate u predizborne svrhe i samopromociju gradonačelnika i to na račun svih građana Grada Zagreba.

Pozivamo stoga gradonačelnika da otkloni te sumnje i razmotri ovaj prijedlog te dokaže kako mu je zaista stalo do boljeg životnog standarda stanovnika Grada Zagreba. Nadamo se da izgradnja jedne slavine nije premala investicija za gradonačelnika Milana Bandića i njegove partnere u građevinskim tvrtkama.

Kako bi gradskim ocima olakšali donošenje odluke o ovom prijedlogu, Hrvatska konzervativna stranka pokrenula je prikupljanje potpisa među rekreativcima i građanima Zagreba koji bi izgradnjom slavine, vjerujemo, bili zadovoljniji načinom kako se troši njihov novac iz gradskog proračuna”, stoji u objavi Gradske organizacije Hrvatske konzervativne stranke Grada Zagreba.

>>> ‘KUPANJE GRADA’ ZA STO MILIJUNA KUNA: Javne površine peru se i pitkom vodom, a djeci je voda ‘zabranjena’

 


Komentari