Željni ste osvježavajućih ljetnih koktela? Mi znamo gdje je pravo mjesto za vas

Foto: Ino Zeljak

Dugo toplo ljeto je pred nama. A ljeto u gradu, to svi znamo, može biti iscrpljujuće. Užegli asfalt pod nogama, nesmiljeno sunce nad glavom i grlo koje struže, čine nas nesretnima pa proklinjemo ljeto provedeno daleko od mora. Kavantura voli sva godišnja doba, pa čak i ljeto, stoga je za najtopliji dio godine u suradnji s Moninom pripremila nova pića koja će vam pružiti toliko željeno osvježenje.

Foto: Ino Zeljak

Alkoholne i bezalkoholne koktele, osmišljene isključivo za Kavanturu, premijerno ćete moći isprobati ovoga vikenda, 29. i 30. lipnja, a piti cijeloga ljeta. Ne propustite ledeni zeleni čaj s aromama borovnice, kruške ili passion fruita, cold brew limunadu koju možete “začiniti” aromama maline, manga ili japanskog citrusa i cold brew gin & tonic s dodatkom aroma karamela ili kokica.

U svijetu, a i kod nas sve popularniji cold brew, u Kavanturi se priprema svakodnevno, a osim kao cold brew limunadu ili cold brew gin & tonic, možete ga probati i samog i vidjeti zašto cijeli svijet bruji o njemu.

Foto: Ino Zeljak

Ovo ljeto u Kavanturi pripremaju se i različiti eventi – od predstavljanja knjiga i bullet journal radionica do gledaonica dokumentaraca. Sve u svemu, na adresi Horvaćanska 23A pronaći ćete pravo sklonište od gradske žege.


Komentari