ZAGREBAČKA KRALJICA LJEPOTE: Ivanka punih 35 godina brine o vašem licu i tijelu, a ima sjajne savjete (FOTO)

Kozmetički Salon Madame

Zagrepčanke i Zagrepčani vole biti njegovani.

Kozmetički salon i parfumerija Madame smješteni su u Ozaljskoj 55. Imaju dugogodišnje iskustvo u uljepšavanju i oblikovanju ljudskog tijela. Vlasnica Ivanka Kosanović punih se 35 godina bavi ovim poslom. Pripremila je vrhunsko iznenađenje za čitatelje portala Zagreb.info.

“Ovaj posao radim punih 35 godina, strastveni sam zaljubljenik svega što je vezano za industriju ljepote”, kazala je naša sugovornica koja je ujedno i Reviderm specijalist.

14657391_1037005933075686_3422886842270691263_n

Morali smo ju pitati kako je bilo raditi taj posao prije, a kako danas. Jesu li Zagrepčanke nekoć više pazile na izgled nego danas?

“Žene su prije imale više vremena, bile su opuštenije, mislim da je razlika samo u tome. Zagrepčanke i sve žene i muškarci uvijek su voljeli biti NJEGOVANI“, naglasila je. Otkrila nam je kako su u Salonu Madame uvijek najtraženiji tretmani pomlađivanja.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]SAVJETI ZA NOVU GODINU: Meni je važan njegovan ten ,tekstura kože, blistava koža i naravno, suziti koji centimetar tamo gdje treba, sve ostalo je stvar osobnog ukusa.[/box]

Vlasnica salona smatra kako si njegovana žena može priuštiti ovakve tretmane. Kako u Zagrebu postoje brojni saloni za uljepšavanje, pitali smo ju što mili o konkurenciji.

“Obožavam konkurenciju, isto tako volim neprestano usavršavanje, perfekcionizam u poslu, zadovoljne klijentice”, kratko je prokomentirala. A po svemu sudeći klijentica, pa čak i onih višegodišnjih ima napretek.

13082743_919590674817213_2480292710594660704_n

“Važno je povjeriti, da tako kažem, se jednoj osobi koja će voditi brigu o licu i tijelu”, smatra ova specijalistica s bogatim iskustvom i dodaje kako klijentice troše previše vremena i novca na isprobavanja i znaju previše oštetiti kožu.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]U MADAME prvo počinju s analizom kože, uputama za njegovanje kože, kako ju pročistiti, vratiti vlagu, zaštiti kožu, te uputama o prehrani.[/box]

15259411_1083577981751814_7638379718815170428_o

Bogata ponuda i iskustvo

Svojim klijenticama nude usluge njege lica, masaže, depilacije, njege ruku, oblikovanja tijela, a imaju i odjel prodaje preparativne i dekorativne kozmetike.

“Masaže popravljaju psihofizičko stanje organizma,uklanjaju napetosti, učvršćuju lice i tijelo,ne smijemo zaboraviti da imaju antistresno djelovanje”, kazala je Ivanka. Otkrila nam je i blagodati trajne šminke. Tako smo doznali da može lijepo oblikovati lice, podignuti obrve, naglasiti ih ili pak popraviti ožiljak u obrvi.

Trajna šminka fino istakne usne i rub usana. Naravno, preporuka svim ženama koje žele uvijek izgledati uredno”, poručila je.

Ivanka preferira i prirodnu njegu, a udjelila nam je nekoliko korisnih savjeta iz svog višegodišnjeg iskustva.

“Povjerite svoj ten profesionalcu, sami ne smijemo istiskivati mitesere i kupovati proizvode napamet”, kazala je i zaključila da kada imate upute za kućnu njegu pravog profesionalca – “jednostavno, njegujte se, spavajte dovoljno nadišite se zraka i vježbajte.

Iznenađenje za čitatelje

Vlasnica Kozmetičkog Salona Madame pripremila vam je sjajno iznenađenje za svježu i sretnu 2017. godinu. Jedan sretni čitatelj ili čitateljica osvojit će vrhunski tretman REVIDERM mikrodermoabrazije.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Mikrodermoabrazija je jedan od najizvođenijih tretmana na svijetu, a njime se smanjuju pore, reducira se hiperpigmentacija i poboljšava se tonus kože. Vašem licu vratiti će zdrav i njegovan izgled.[/box]

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija i keratoza.

Pratite Facebook portala Zagreb.info i nasmijani zakoračite u novu godinu. :)


Komentari