OPADANJE KOSE POSTAT ĆE PROŠLOST: Isprobajte prirodne maske koje doista djeluju

commons.wikimedia.org

Opadanje kose učestalo stvara probleme i muškarcima i ženama.

Brojni su razlozi zbog kojih dolazi do gubitka kose.Stres, loša prehrana, nedostatak željeza, korištenje agresivnih sredstava, genetska predispozicij, pridržavanje restriktivnih dijeta, policistični jajnici samo su neki u nizu razloga zbog kojih može doći do pojačanog opadanja kose. Riješite ovaj problem na prirodan i zdrav način..

Maska od kvasca

Ono što vam je potrebno za ovu masku je jedna kocka svježeg kvasca i jedna jušna žlicameda. Smjesu miješajte dok se ne izjednači i ostavite da stoji sat vremena, kako bi se aktivirao proces fermentacije.

Smjesu nanesite na tjeme po dužini kose i nježno masirajte. Nakon toga na glavu stavite najlonsku kapu, pa preko nje ručnik i ostavite da djeluje jedan sat. Ovu masku nanosite na kosu 1 – 2 puta tjedno i već ćete poslije nekoliko tjedana primjetiti pozitivne pomake.

Češnjak

Maska za koju mnogi tvrde kako je izuzetno učinkovita: 41 češanj češnjaka očistiti i staviti u 2 dcl rakije, dobro zatvoriti (najbolje u malu teglu), i ostaviti da stoji 21 dan ( ali može se koristiti i poslije 15 dana).Prije pranja kosa dobro namočiti tjeme i ostaviti da stoji (sat, dva,), nakon toga dobro isprati kosu.Ova smjesa ima jako neugodan miris, ali rezultati su super.

 

 

 

Komentari