Više nema izgovora za vježbanje! Nova aplikacija vam “slaže” trening po želji

Christopher Campbell

“Ne vježbam po ljeti jer je vruće”, “Čekam jesen i novu sezonu u teretani”, “Nemam pojma što da odaberem za sebe”, “Kako da se pokrenem” samo su neki od izgovora koje smo izgovorili ili čuli u neposrednoj okolini.

Ne želimo više pisati koliko je kretanja (bilo kakvo) bitno za naše tijelo i um te koliko nam je potrebno u ovom modernom i nabrijanom tempu života koji se nameće. Sjedilački posao uzeo je maha, krivimo se pred kompjuterom i na sebe skupljamo sav stres koji se gomila oko nas počevši od radnog mjesta. Ako još uvijek niste pronašli idealan sport za sebe, onda je možda FitFinder prava opcija za vas. Sve što trebate je ispuniti kratki upitnik ovisno o svojim preferencijama i željama i odjenuti sportsku opravu.

Ova aplikacija nije rezervirana samo za početnike, dapače ondje svoj trening može pronaći baš svatko. Kad ispunite upitnik i ostavite svoj mail, dobit ćete trening koji vam najviše odgovara, a u slučaju da vam je prelagan ili pak pretežak možete odabrati novi. Sljedeći put kad kažete da nemate vremena za trening, razmislite još jednom jer to nije vrijeme za trening, nego vrijeme za – vas. Rezultat neće izostati i tijelo će vam biti zahvalno. Ma, to već znate i sami.


Komentari