Vaša stražnjica je neoblikovana? Primijenite ove savjete i bit ćete prezadovoljni rezultatom! (VIDEO)

Youtube/Screenshoot

Sigurno ne postoji žena koja ne bi željela izgledati odlično, ili kako kažemo u “top formi”. Definicija savršenstva kod svake je osobe drugačija, ali gotovo svi teže vitkoj i privlačnoj liniji.

Tako su stražnjica i noge najkritičnija točka gotovo svake žene. Najviše griješe u tome što se oslanjaju samo na dijete, umjesto da svoj napor i trud ulože u redovitu tjelovježbu. Naime, svakodnevno vježbanje nakon vrlo kratkog vremena daje zavidne i pozitivne rezultate. Ukoliko ste i vi jedna od onih koju muči neoblikovana, pomalo zapuštena stražnjica, nemojte brinuti. Postoje mnoge vježbe koje možete obaviti u svoja četiri zida kada god poželite.

1. Čučnjevi

 Kod samih vježbi za stražnjicu, važno je da sva tjelesna težina bude usmjerena na donji dio tijela, odnosno samu stražnjicu i gornji dio nogu. Lagani su, a mogu se raditi gotovo svugdje. Ne trebate nikakve posebne rekvizite da biste ih mogli raditi, jedino vam je potrebna udobna odjeća.

2. Hodanje


Istraživanja provedena kod fitness stručnjaka pokazala su da je hodanje učinkovitije od trčanja ili vožnje biciklom. Rekreacijsko hodanje dovoljno vam je pola do sat vremena dnevno. Ne samo da ćete oblikovati mišiće stražnjice, već i mišiće ostatka tijela.

Iako postoje mnoge vježbe za oblikovanje stražnjice, ove dvije tehnike su provjerene i najučinkovitije. Želite odlično tijelo? Imat ćete ga, samo se odlučite i pokrenite se! Rezultati će vas iznenaditi.

 

Komentari