VARAJU NAS CIJELO VRIJEME: Detoksikacija je jedna velika laž!

wiki

Kada bi se zaista toliko toksina nakupilo u našem tijelu trebali bismo hitnu medicinsku pomoć.

Možete odmah prestati vjerovati u reklame i etikete na proizvodima koji jamče detoksikaciju vašeg tijela. Iako je to jedan od posljednjih popularnih trendova koji se veže uz zdravo življenje, on zapravo nema smisla.

Naši organi, jetra, bubrezi, koža i ostali obavljaju svu detoksikaciju koja je potrebna našem tijelu. Kada bi se u našem tijelu zaista zadržavala tolika količina toksina trebali bismo hitnu medicinsku pomoć, ili bismo već bili mrtvi. 

Jednostavno rečeno, detoksikacija je, u najbolju ruku, pseudoznanost, a u najgorem slučaju radi se o zaista dobrom marketinškom triku. Jedini koji zaista mogu na detoksikaciju i koji od nje imaju koristi su teški ovisnici o drogama.

Mi “obični” ljudi koji s vremena na vrijeme pojedemo nešto u restoranu brze hrane nemamo puno koristi. Jedan detoksikacijski čaj ne može napraviti apsolutno ništa za nas jer ne postoji prečac za zdrav život. Nikakvi detoksikacijski pripravci ne mogu nas magično ozdraviti, ključ je pravilna i uravnotežena prehrana te tjelovježba.

Kada malo analizirate tvrtke koje proizvode detoksikacijske napitke, oni zapravo ne mogu navesti niti jedan poseban toksin koji njihovi proizvodi navodno izvlače iz našeg tijela. U to se možete uvjeriti i u videu.

Detoksikacijski proizvodi su prevara

 

Evo i zašto detoksikacije ne funksioniraju.

Ništa bolje nije ni čišćenje organizma sokovima…

Komentari

Komentari

loading...