(FOTO) U Zagrebu otvoren prvi bar specijaliziran za brze tretmane lica

John Pavlish

Nakon prvog domaćeg Brow Bara, Manuela Picard Beauty otvara i prvi moderno uređen salon specijaliziran za brze i ultra kvalitetne tretmane za lice u samom centru Zagreba

Prezaposleni ste, nemate vremena za sebe a odlazak na tretman ljepote zvuči vam gotovo poput znanstvene fantastike? Rješenje se nalazi u samom centru Zagreba, gdje je na adresi Šubićeva 64 otvoren prvi Facial & Brow Bar u Hrvatskoj specijaliziran za iznimno kvalitetne tretmane njege lica u trajanju od samo 30 do 60 minuta. U manje od sat vremena uz pomoć najmodernijih svjetskih tehnologija postižu se rezultati koji su, ističe Manuela Picard, odmah vidljivi i, što je još važnije, dugotrajni:

“Potrebe i tempo modernih žena se mijenjaju, ritam života je sve brži a naše klijentice žele pristup svjetskim trendovima koji se ne odnose više samo na bazičnu njegu. Stoga smo u ponudu uvrstili i tretmane kojima ne odolijevaju ni svjetske zvijezde poput JLo i Jennifer Aniston, a koji jamče dubinski čistu, blistavu i zdravu kožu“, pojašnjava Manuela Picard.

John Pavlish

 

Da se ovdje zbiva nešto posebno klijentice se mogu uvjeriti samim ulaskom u moderno uređene prostorije čije zidne tapete nose potpis slavnog francuskog dizajnera Christiana Lacroixa. Radni prostor relativno je jednostavno uređen na način da bude praktičan i funkcionalan, no iz svakog kuta izvire neki poseban detalj, poput raskošnih kristalnih lustera koji vise sa stropa i ogledala ukrašenih otiscima ruža. Romantično ružičaste i bijele nijanse, cvjetni detalji i blaga rasvjeta šarmantan su dodatak prostorijama kojima će zasigurno koračati mnogo zadovoljnih klijentica, od poslovnih žena do prezaposlenih majki. Mjesto je to gdje se susreće retro štih s modernim detaljima, dok stolice za njegu podsjećaju na stil karakterističan za 70- te godine prošlog stoljeća.

DSCF3256

Među novim tretmanima koji se nude Facial Bar izdvaja polusatni Hydrafacial tretman dubinskog čišćenja lica koji koriste i najpoznatiji svjetski estetičari i dermatolozi poput doktora Obagija, trenutno najpoznatijifacelift u svijetu CACI te jedan od najpoznatijih pilinga Obagi ”Red Carpet Peel”, kojeg koriste zvijezde prije izlaska na crveni tepih. Svaki od ponuđenih tretmana u Facial Baru završava LED terapijom koja poboljšava njihov učinak i donosi najbolje rezultate.

DSCF3225

DSCF3338

DSCF3349

Komentari