Tri vode s okusom ubijaju masnoće: Pijte ih tijekom dana i otopite nakupljene kilograme

Pixabay

Začinjena voda ubrzava metabolizam i pomaže pri mršavljenju.

Nebrojeno ste puta čuli kako dnevno morate popiti oko 1, 5 litru vode, a mnogima to predstavlja problem. Kako biste ubrzali metabolizam, poboljšali probavu i potaknuli mršavljenje isprobajte ova tri sjajna recepta za vodu s okusom.

Limun&đumbir

U čašu mlake vode iscjedite limun i dodajte mu jednu žličicu đumbira. Uz bogatstvo vitamina C, brojnih minerala i vlakana ubrzati ćete izbacivanje štetnih tvari iz organizma. Kombinacijom ovih namirnica vaša probava će se ubrzati, a nadutost i zatvor više vam neće stvarati probleme. Đumbir je sjajan i za reguliranje razine glukoze u krvi pa će vam i u tom segmentu pomoći ovaj egzotični napitak.

Pijte ga 2x dnevno.

Jagoda&limun

1 litra vode, 5-10 jagoda, 1 limun

Priprema: U stakleni vrč s poklopcem ili staklenu bocu sa širim grlom stavite 5 do 10 jagoda narezanih na tanke ploške i četvrtine tankih ploški limuna pa dolijte vode. Zatvorite i ostavite u hladnjaku preko noći. Voda će preuzeti okus i miris limuna i jagode. Kad ste žedni tijekom dana pijte tu vodu.

Sassy voda

2 litre vode
1 žlica naribanog korjena đumbira
1 tanko narezan krastavac bez kore
1 limun narezan ili iscjeđen sok jednog limuna
12 listića mente

Sve sastojke stavite u jedan vrč i ostavite tako preko noći. Kroz idući dan probajte popiti cijeli vrč Sassy vode. Ovo će vam pomoći u izbacivanju toksina iz tijela i pri tome vas osvježiti i hidratizirati.

Uz ove se vode, dakako, preporuča i pridržavanje načina prehrane uz redovito vježbanje kako biste postigli što bolje rezultate.

 

 


Komentari