Saznajte kako spriječiti razmazivanje maskare

commons.wikimedia.org

Mnogim je ženama izlazak iz kuće bez maskare jednostavno nezamisliv. No, postoje one žene koje ne znaju pravilno koristiti maskaru, te i dalje muku muče s njenim nanošenjem. U nastavku vam donosimo kako pravilno nanijeti maskaru… 

Kada potrošite maskaru, ne bacajte četkicu u smeće, jer vam ona može poslužiti za oblikovanje trepavica, i za nanošenje seruma na trepavice. Četkicu obavezno nakon odvajanja od potrošene maskare, operite. Ukoliko imate problema s volumenom trepavica te bi ga htjeli povećati, to možete postići tako da prije nanošenja maskare na trepavice, na trepavice nanesete baby puder, pa nakon njega na trepavice nanesite maskaru. Rezultati će sigurno biti vidljivi.

Jeste li znale da svaka maskara ima rok trajanja do tri mjeseca?

Nakon tri mjeseca bilo bi dobro da svoju maskaru bacite u smeće i kupite novu. Naime, maskara kojoj je istekao rok je leglo bakterija infekcija. Kako vam se oči ne bi upalile te kako vam trepavice ne bi počele otpadati, svaki dan kada se vratite kući, s očiju skinite maskaru. Nikada je zbog spomenutih razloga ne ostavljajte na očima, posebice ne preko noći. Također, dok nanosite maskaru na trepavice bilo bi poželjno da držite usta otvorenima jer ćete tako spriječiti razmazivanje maskare. Otvorenim ustima, žene manje trepću.

Komentari

loading...
-->