SAVJETI REGIONALNIH BEAUTY BLOGGERICA: Donosimo vam četiri jesenska ‘make up tutoriala’ (VIDEO)

Instagram

Dok su se prijašnji jesenski makeup trendovi bazirali na zemljanim tonovima i prirodnijim usnama, ovogodišnji sadrži jednu dozu glamura.

U trendu je šarenilo boja, grafika, ali i pomala dramatičnost. I dalje su tu prirodne nijanse, koje se kombiniraju s nekim netipičnim bojama za jesen, kako bi se dobio “wow” efekt.

Od očiju u boji bakra do duboko crvenih usana, donosimo vam 5 savjeta za jesenski makeup, kojeg su prezentirale neke od najpoznatijih regionalnih beauty blogerica.

Jana Dačović mlada je srpska bloggerica sa više od 190 000 subscribersa na YouTube kanalu. Tipična djevojka kao i svaka druga, koja uz ovaj nesvakidašnji hobi, ide u školu i vrijeme provodi kao i sve druge djevojke njezinih godina. U nastavku vam donosimo njezine beauty savjete.

Iza kanala Mashin’ the Beauty stoji Maša. Nešto starija bloggerica koja broji 22 500 pratitelja na istoimenom kanalu. Maša osim makeup tutoriala snima i tipične Q&A izazove, ostale aktualne “YouTube igre i izazove”, ali i druge korisne životne savjete.

Bosanska modna bloggerica Sabrina Tubić na svom YT kanalu broji skoro 40 000 obožavatelja. Kod nje ćete pronaći beauty, fashion i fitness savjeta, diy tutoriale kao i dosta vloga, odnosno videa iz njezinog svakodnevnog života, ali i dalekih putovanja.

I na kraju jedna od najpoznatijih srpksih bloggerica, ali ujedno i pjevačica, Ružica Rupić. Ružin rad prati skoro 69 000 osoba. Osim savjeta vezanih za zdravlje i ljepotu, Ružica je pobornik “vloganja”, pa je zbog toga omiljena među tinejdžerima.


Komentari