SAMO DVA SASTOJKA i pozdravite se s aknama, bubuljicama i ožiljcima

Youtube

Kreme i pripravci protiv akni i ožiljka često znaju biti jako skupi.

Uz ova dva jeftina i dostupna sastojka napravite prirodnu masku nakon koje će vaša koža će biti glatka i obnovljena. Kokosovo ulje i soda bikarbona vaši su saveznici za borbu protiv akni, bubuljica, suhe i problematične kože lica.

Pomiješate ova dva proizvoda koja su izuzrtno dobra u liječenju akni, crvenila, ožiljaka i uklanjanja viška prljavštine, kao i mrtvih stanica kože, a konačni rezultati vrlo brzo će vas ostaviti bez teksta. Kokosovo ulje obnovit će vlažnost i regenerirati kožu dok će soda bikarbona dati blagi učinak pilinga, pomiješajte ih i nakon samo nekoliko primjena uživajte u divnoj koži.

Kako koristiti masku?

Prema vašem tipu kože, potrebno je utvrditi omjer sode i kokosovog ulja. Za osjetljivu kožu napravite omjer 2 na prema 1, točnije stavite više kokosovog ulja od sode (ona zna biti dosta agresivna pa pripazite). Ako vam je potrebno više pilinga u danu, omjer neka bude 1 na prema 1.

Jednostavno izmiješajte sastojke i primjenite na suhu ili mokru kožu i nježno masirajte kružnim pokretima. Možete smjesu ostaviti na licu nekoliko minuta ukoliko želite masku za lice ili ju možete odmah isprati.

Savjet plus: ova smjesa može biti i odličan piling za cijelo tijelo, samo ju nanesite kružnim pokretima prije tuširanja.

>>>I MI SMO ISPROBALI: Riješava problem akni, žgaravice i neugodnih mirisa!

>>>RAZMAZITE SE: Domaći losion za savršeno svilenkastu kožu

 


Komentari