Ruski znanstvenik otkriva: ‘To je hrana za liječenje kompletnog organizma’

Pixabay

Recept ruskog znanstvenika Hrista Mermerskog mnogi predstavljaju kao revolucionaran lijek kojim su na tisuće ljudi izliječene od raka. “To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski.

Tajna je u tome što ova smjesa čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege. Također, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlječenja onih koji su doživjeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka.

Sastojci:

  • 15 svježih limuna
  • 12 glavica češnjaka
  • 1 kg domaćeg meda
  • 400 g pšeničnih klica
  • 400 g svježih oraha

Priprema proklijale pšenice:

400 g pšenice stavite u prokuhanu staklenu posudu. Nalijte vodu da odstoji, najbolje preko noći. Nakon 10 do 12 sati, kroz čistu gazu ocijedite vodu i dobro operite zrna pa opet procijedite kroz gazu.

Ocijeđenu pšenicu ostavite da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobit ćete pšenicu s klicama, dužine 1-2 milimetara.

Priprema lijeka:

Sameljite zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice češnjaka. Sameljite 5 limunova s koricom, pa sve zajedno izmiješajte. Od ostalih 10 uzmite samo sok i pomiješajte s ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena.

Dodajte med i dulje miješajte drvenom žlicom, pa ulijte u staklene posude. Ostavite ih da stoje tri dana u hladnjaku, pa onda možete početi konzumirati.

Primjena:

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Ako je koristite za liječenje raka, uzimajte jednu do dvije žlice svaka dva sata.

Profesor Mermerski kaže da recept jamči zdravlje i dug život, kao i izlječenje od raka, očuvanje svježine tijela, mladosti i energije.

“Ovaj lijek sadrži sve potrebne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstancije, proteine, ugljikohidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutarnjih organa i žlijezda koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izlječenja od raka u potpunosti”, ističe ruski stručnjak.


Komentari