RIJEŠITE SE ISPUCALIH VRHOVA: Pritom će dužina vaše kose ostati ista

Instagram

Sam je pronašao način kako ukloniti svaku ispucanu vlas, a da pritom dužina kose njegovih klijentica ostane gotovo ista.

Svi oni koji pokušavaju pustiti kosu, ali ih u toj nakani svaki puta uspore ispucali vrhovi znaju koliko je truda potrebno uložiti da bi se došlo do željenog cilja – duge i zdrave kose.

No, zahvaljujući novoj frizerskoj tehnici, problem ispucanih vrhova može se riješiti bez skraćivanja kose, a tehnika je toliko lagana da bi je mogli isprobati i sami.

Sam Villa je profesionalni frizer koji je na svom Instagram profilu demonstrirao jednostavnu tehniku šišanja ispucanih vrhova, a njegov video oduševio je 23 tisuće većinom žena diljem svijeta.

Naime, Sam je pronašao način kako ukloniti svaku ispucanu vlas, a da pritom dužina kose njegovih klijentica ostane gotovo ista.

Popularni frizer je pramen raščešljane kose provukao između prstiju. I dok je glatki pramen polako klizio po njegovoj ruci, na površini su počele izvirivati ispucani vrhovi koje je potom uklonio oštrim škarama. Duljina kose ostala je gotovo netaknuta, a neposlušne ispucane vlasi su nestale, piše Zadovoljna.hr.

Video pogledajte ovdje: https://www.instagram.com/p/BEbrAHdpk2r/.

 


Komentari