RIJEŠITE SE CELULITA: Recite zbogom ovom ‘neprijatelju ljeta’ u samo tjedan dana

www.youtube.com

Prehrana je ključna u procesu uklanjanja celulita.

Ako spadate u grupu ljudi koji se žele riješiti efekta narančine kore, ne očajavajte. Uz dole spomenute savjete riješit će te se celulita za manje od deset dana.

Da bi se riješili celulita nemojte čekati pravi trenutak, krenite već sljedećeg jutra. Sezona kratkih suknjica je završila, ali ne čekajte opet početak druge sezone pa da u panici gledate što odjenuti. Iskoristite svaki trenutak, jer će biti vremena za pokazivanje.

Na žalost, preko 80% žena danas ima problema s celulitom što je dokazano brojnim anketama koje su rađene na tu temu. Da izađete iz spomenute grupe, i učvrstite svoju stražnjicu potrudite se izdržati kroz nekoliko dana vježbe.

Jutarnja tjelovježba kao početak dana. Ukoliko se što prije želite riješiti neželjene narančine kore savjetujemo da već sutra krenete s jutarnjom tjelovježbom. Najefikasnija vježba za učvršćivanje nogu su iskoraci. Nakon što vježbu ponovite desetak puta, popijte što više obične vode.

Prehrana je ključna u procesu uklanjanja celulita. Kako bi rupice zauvijek nestale s vaših nogu, morate obratiti pažnju i na prehranu. Za početak, pojačajte unos namirnica koje obiluju vitaminom C jer je on odličan saveznik u borbi protiv celulita. Ne bi bilo loše da takve namirnice konzumirate svako jutro, a navečer poslije 19 sati pijete samo običnu vodu.

Masaža je jako važna, a uz to je i ugodna. Uživajte! Samo deset minuta intenzivnog štipanja kože, postepeno će uklanjati masne naslage. Kožu masirajte nakon tuširanja, ali s tim da prethodno na kritična područja nanesete anticelulitnu kremu ili gel. Kožu štipajte palcem i kažiprstom.

Izvor


Komentari