Revitalizirajući Decléor piling tijela za svilenkastu kožu i opuštanje

Ritual njege kože nepotpun je bez pilinga koji uklanja mrtve stanice i priprema kožu za dublje prodiranje sastojaka iz proizvoda za njegu

Među mnogim beauty tretmanima koji su poznati još iz davnina ističe se piling. Danas je on osnova dobre i kvalitetne njege lica i tijela, a njegove dobrobiti su višestruke. Proizvodi za piling dolaze u bezbroj različitih varijanti, neki preferiraju one iz domaće radinosti i s prirodnim sastojcima, a drugima je piling tijela u kozmetičkom salonu tretman koji nipošto ne propuštaju.

Peeling-1

Eksfolijacija je ključ zdrave kože tijela

Kao naš najveći organ koža ima primarnu funkciju da nas štiti i zato ima sposobnost obnove. Eksfolijacija tj. ljuštenje prirodni je proces koji se odvija svakodnevno, ali ne i jednolično na cijelom tijelu. Revitalizacija kože tijela neophodna je tijekom cijele godine, a prvi korak u njezinoj obnovi upravo je piling.

Piling nam služi kao sredstvo kojim koži pomažemo da se očisti od svojih mrtvih stanica i potiče njezinu bržu regeneraciju tj. stvaranje novih stanica. Zato kao rezultat pilinga imamo glatku kožu. Iako često zanemarivan, ovaj tretman pruža mnoge blagodati:

  • omekšava kožu i čuva njezin mladolik izgled
  • odgovara svim tipovima kože
  • nježno uklanja nečistoće i mrtve stanice
  • priprema kožu za bolju apsorpciju aktivnih tvari iz proizvoda za njegu
  • potiče bolju cirkulaciju zbog načina na koji se nanosi na kožu
  • može poslužiti kao odličan ritual opuštanja

Peeling-2

Njega kože uz opuštanje

Za potpunu njegu u kombinaciji s opuštanjem dođite na Decléor piling, jedinstveni tretman eksfolijacije kože tijela s finim, mljevenim česticama voćnih pudera, začina i esencijalnih biljnih ulja. Bogata energetska formula predivnog mirisa sastoji se od argana, marelice, naranče, đumbira i cimeta, biljnih ulja grejpa, masline i suncokreta te esencijalnih ulja đumbira i papra.

Voćne sjemenke u ovom pilingu garantiraju posebno spa iskustvo, a njegov miris opušta i pridonosi potpunoj relaksaciji. Najčešće ga kombiniramo s Decléorovim balzamom na način da ih pomiješamo te istrljamo posebnim drenažnim pokretima, umotamo tijelo u termo deku te tako ostavimo klijenticu 45 minuta. Nakon toga slijedi tuširanje ili oshiburi (topao i vlažan ručnik koji se u Japanu tradicionalno koristi za osvježenje lica i tijela) te opuštajuća masaža od 30 minuta za kraj.

Osim što blago, ali efikasno uklanja sve mrtve stanice s površine kože, Decléor piling potiče kožu na obnovu, drenaža stimulira bolji protok limfe i čišćenje organizama od nakupljenih toksina, a koža je obnovljena, svilenkasta i podatna. Ovaj tretman je puno više od običnog pilinga i pruža poseban relaksirajući osjećaj i uživanje. Isprobajte!

Peeling-3

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]

Zagreb.info i Mysterion daruju!

Portal Zagreb.info i kozmetički salon Mysterion jednoj čitateljici daruju Decléor tretman pilinga tijela.

Sve što trebate je u komentaru ispod ovog članka napisati točan odgovor na nagradno pitanje „Od čega se sastoji Decléor piling“ i na našoj službenoj Facebook stranici provjeriti ostale detalje i uvjete.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 30. listopada, kada ćemo dobitnicu odabrati putem stranice random.org. Sretno![/box]

monika antunović kundih

Autorica: Monika Antunović Kundih

Vlasnica kozmetičkog salona Mysterion i stručnjakinja za microblading (japansku metodu iscrtavanja obrva). Tečajeve za Abalico i Alessandro nokte završila je 2001. Četiri godine kasnije položila je ARTDECO tečaj za šminkanje i dodatne, napredne tečajeve za usavršavanje kamuflaže i večernjeg make up-a te za oblikovanje obrva (HD brows, threading). Slijede edukacija za ekstenzije trepavica Abalico 2008. te Privé Microblading Academy by Tatjana Damjanović 2014. U 2015. pohađala je usavršavanje za Lash Perfect ekstenzije trepavica i obrva u Londonu, a iste godine u Beču položila ispit za edukatora microbladinga.


Komentari