PROVJERITE koja ČETIRI ZNAKA govore da ste u LOŠOJ VEZI

www.flickr.com

Ako vi ili vaš partner primjećuje neke od ovih znakova, trebali bi ste dobro razmisliti je li vrijeme da napraviti novi korak. 

Ako želite stvarno saznati je li vaša veza dobra ili loša, zaboravite na prošlost i zajedničku budućnost koju planirate, već se uputite u razgovor sa vama samima i pogledajte što u biti osjećate.

Ako su to jedni od ovih znakova, onda je vaša ljubavna veza loša.

Osjećate se frustrirano

Je li vam njegov način pranja zubi počeo smetati i malo previše? Ako su vam male slatke navike vaših partnera počele ići na živce, to se može povezati s izostankom očekivanih ciljeva veze. Zapitajte se što vam zapravo smeta, to što vašu partnericu uvijek čekate barem 15 minuta da se dovrši spremati, ili to što se još uvijek niste zajedno uselili?

Ljuti ste

Ljutnja je često rezultat stalnog neuspjeha u vezi. Bilo da se radi o tome da se partneri trude prilagoditi međusobne karaktere ili ste u bilo kojem procesu za koje je normalno očekivati da prođe glatko. No, ako ste ipak zbog svega toga ljuti, to već znači da je problema i više nego što ste ih svjesni.

Izjeda vas nesigurnost

Ako je u vašoj vezi jednostavno previše ljutnje, normalna psihološka reakcija je povlačenje u sebe, distanciranje i gubitak pouzdanja u vašu vezu. Isto tako, moguće je da postanete ljubomorni, paranoični i van kontrole. Ako se vaša veza već pronašla u ovom stadiju, onda je stanje kritično!

Osjećate se usamljeno

Nesigurnost neizbježno sa sobom nosi i osjećaj usamljenosti. Već ste možda i prestali imati vaše slatke, ali i za zdravu vezu prijeko potrebne intimne trenutke. Možda čak više niti ne pričate jedno s drugim.  Ako je tako, vrijeme je da si budete iskreni jedno prema drugome, suočite se s problemima i shvatite da veza jednostavno tako ne funkcionira. 

 

 


Komentari