PROBALI SMO I DJELUJE: Ovaj napitak za sagorijevanje masti daje rezultate već nakon četiri dana (VIDEO)

Ljeto samo što nije došlo pa bi tako valjalo izgubiti i koju kilu, a mi smo pronašli i ono najvažnije isprobali napitak koji zaista pomaže pri mršavljenju.

Zima nas je odavno napustila, a svi blagdani na kojima se obično prejedamo su iza nas. Ljeto samo što nije došlo pa bi tako valjalo izgubiti i koju kilu, a mi smo pronašli i ono najvažnije isprobali napitak koji zaista pomaže pri mršavljenju. Mršavljenje je dugotrajan proces i iziskuje od nas teške napore kako one fizičke tako i one psihičke, no, to se ipak može malo ubrzati. Riječ je o osvježavajućem napitku koji daje rezultate već nakon četiri dana konzumiranja.

Napitak se treba piti, naravno uz adekvatnu dijetalnu prehranu, svakoga dana, potrebno vam je svega par minuta kako biste ga napravili, a već nakon nekoliko dana rezultati su vidljivi. Osjećat ćete se bolje, lakše, a masti će se od njega puno brže sagorijevati, što znači da će kile puno brže ići dolje.

Priprema:

1. U vrč ulijte osam velikih čaša vode

2. Naribajte korijen đumbira, točno četiri jušne žlice

3. Svježi krastavac ogulite i narežite na ploške

4. Potrebna su vam i četiri limuna ili limete koje trebate narezati na kriške

5. I na koncu još vam treba 12 listića metvice

Sve navedene sastojke potom stavite u vrč s vodom i lagano promješajte i ostavite da se hladi u frižideru. Napominjemo proces pripreme napitka najbolje je napraviti navečer prije spavanja kako bi on odstajao preko noći i kako bi svi sastojci otpustili svoja svojstva, a konzumacija se preporuča tek ujutro.

>>> OVO SU NAMIRNICE KOJE MORATE JESTI: Uz njih nećete osjetiti glad, a gubit ćete kilograme


Komentari