PROBAJTE VEĆ DANAS! Samo dva sastojka pomažu u borbi protiv celulita

Wikipedia

Ljeto nam se opasno približava.

Mnoge žene muku muče sa dobrim starim “prijateljem”, a to je dakako estetski neugledan i dosadan celulit. Ukoliko ste i vi jedna od njih pogledajte recept za prirodan piling koji će vam pomoći u ovoj”borbi”.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Sve što trebate su samo ova dva sastojka- 2 dcl maslinova ulja i tri žlice kave[/box]

Sastojke pomiješajte i utrljajte u kožu na mjesta zahvaćena celulitom. Kružnim pokretima umasirajte oko 5 minuta i zamotajte se u običnu samoprijanjajuću foliju(najlon folija). Nakon umotavanja obucite na to štrample,trenirku il bilo šta da vas dobro stisne i utopli, ovako zamotani možete radit bilo što po kući, kako vam drago. Najbitnije je da se dobro oznojite, nakon 1-2 sata skinite foliju i istuširajte se. Namažite se nekom hidratantnom kremom ili samo maslinovim uljem u tankom sloju.

Već nakon prvih par primjena ćete primjetiti kako će vaša koža biti čvršća i podatnija. Za vidljive rezultate potrebno je ponavljati postupak i do tri puta tjedno. Budite uporni, ali znajte i kako ćete celulit reducirati pravilnom prehranom, tjelovježbom i hidratizacijom organizma.

>>>Uz ovu metodu reći ćete zbogom CELULITU I STRIJAMA (VIDEO)


Komentari