PRAVO VRIJEME ZA NOVI IZGLED: Jesenske trendi frizure s kojima nikako nećete pogriješiti (FOTO)

Instagram

U potrazi ste za savršenom promjenom vaše frizure, a još uvijek niste odlučili hoće li to biti drastične ili tek blago vidljive promjene u izgledu vaše frizure?

Jesensko doba godine pravo je vrijeme za promjene frizura, jer dok ljeto najčešće trpi razbarušene repove i punđe, hladniji dani iziskuju nešto veće zahvate. Bojanje, pramenovi i šišanje često dolaze na red nakon dugog toplog ljeta, a ako se još niste odlučili što ćete točno uraditi od kose mi vam nudimo naše prijedloge.

DUGI BOB

Žene žele svestranost kada je frizura u pitanju. Malo duža kosa, šišana u slojevima, a upravo je to glavna karakteristika dugog boba. Za razliku od klasičnog boba, ovaj je više opušteniji i naravno kako mu i samo ime kaže, duži.

Instagram
Instagram

ŠIŠKE

Napravite li od prednjih pramenova kose uvijek popularne šiške, one će ne samo izgledati odlično već vas i vizualno pomladiti. Kada su u pitanju frizure sa šiškama, Caroline de Maigret te Lou Doillon vješto su svladale onaj francuski trenutak ležerno raspuštene i potpuno neopterećene kose sa šiškama koje uokviruju njihovo lice.

Šiške definitvno spašavaju stvar u situacijama kada silno želimo nešto novo na kosi. Ono što je sitna novost u nošenu šiška jest blagi razmak na sredini i spušteni poneki pramen kose sa strane.

Instagram
Instagram

PIXIECA

Najhrabrije napravit će najveće rezove i svoju kosu skratiti upravo sad. Preslatka pixieca oduševit će vas na prvu i dati vam pravi “kul” izgled kakav ste i željeli.

Instagram
Instagram

PUMPKIN SPICE

Ukoliko se ne volite šišati i prezirete i od samog rezanja vrhova, najbolje rješenje za vas je farbanje. Definitivna hit boja ove jeseni je takozvana pumpkin spice kombinacija je jesenskih crvenih, narančastih i bakrenih varijanti stopljenih u jednu boju koja se različito nanosi na korijen i na vrhove. Inače, naziv ove boje izveden je od popularnog američkog toplog napitka pumpkin spice latte, a ne sumnjamo da će boja bundevastih začina zavladati frizerskim salonima.

Instagram
Instagram


Komentari