Postojana frizura i šminka: Dame iz poznatih zagrebačkih salona otkrivaju vruće proljetne trendove

SALON

Osnivačice salona Irena Königsknecht i Ana Kuštre s njihovim timom talentiranih i mladih stilista za kosu i šminku donose van trenutne trendove koje realiziraju na svojim lokacijama u Ilici i na Črnomercu.

Ana i „Anel“ frizerski salon vladaju već 11 godina, dok su novi salon „Do šminke i frizure za pol vure“ Ana i Irena otvorile prije pola godine. U kratkom periodu rada uspješno privlači mnoga poznata lica iz glumačkog svijeta.

salon1

Prvi je to salona u Zagrebu koji je uspješno doveo „Instant refreshing „ kose i lica, tehniku koja ne zahtjeva puno vremena a daje zapanjujuće rezultate ljepote.

Proljetni trendovi

Što nam donose proljetni trendovi zna stručan tim iz „Anel“ frizerskog salona i novo otvorenog salona „Do šminke i frizure za pol vure“ koji se nalazi u strogom centru grada Zagreba.

Proljeće je znak buđenja i nježnosti, to je linija vodilja kojom stvaramo kreacije na vašem licu i kosi. Nježno prošarani pramenovi koji stapaju boje bez jakih i intenzivnih kontrasta definitivno su zavladali ovim prvim danima proljeća. Za hrabre i željne izazova tu su nježne pastelne nijanse kojima naglašavamo samo pojedine dijelove frizure.

Nosi se duga i prije sve njegovana kosa a pravi boom donose nam sve vrste i podvrste klasičnog i vječnog Boba.

Nakon niza valovite i frčkave kose povratak ravne i strogo ispeglane prihvatile su većinom prirodno valovite kose. Svi vole valove, ove sezone donosimo vam lagane i lepršavo opuštene valove idealne za duge kose i bob frizure.

salon2

Naša Ena Čavlović ove sezone donosi prozračan i nježan make up. U trendu su glossy usne, s laganim glossyem na očima. Kremasta sjenila idealna su za kombinacije s kremastim rumenilom. Kako nam dolazi sve jače sunce, lice naglasimo bronzerom u kombinaciji s highlighterom. Igramo se za zlatnim tonovima.

Posebna iznenađenje čitateljima portal Zagreb.info

Drugi vikend u svibnju rezerviran je za KRALJICE MAJKE. Neka vaše majke ove godine zablistaju u vještim rukama naših dama.

Naime cure iz Anela i “Do šminke i frizure za pol vure” čitateljicama poklanjaju  vrhunsko iznenađenje. Usrećite mamu frizurom i šminkom na ove dvije lokacije. Jedna će sretna čitateljica ići na Črnomerec, a druga u Ilicu 36.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Poklonite sebi ili svojoj majci šminku i frizuru u „Anelu“ u Bračunovoj 22 na Črnomercu ili „Do šminke i frizure za pol vure „ u Ilici 36, poručuju naše sugovornice. Pravila pročitajte na Facebooku portala![/box]

>>>ANA I ENA DOKAZ SU DA SE MOŽE: ‘U mukama, ali s velikom željom i strasti gradile smo karijere i nismo posustajale’ (FOTO)

 


Komentari