Polusatni tretmani lica za brzi efekt zdrave i osvježene kože

Mysterion predstavlja nove Decléor rituale njege i Thalgo mezoterapiju

Znamo koliko je opuštanje važno za naše tijelo i um. U užurbanom tempu života često zaboravljamo vrijeme posvetiti samoj sebi, provesti ga potpuno opušteni i ‘isključiti’ se iz svakodnevnih obaveza barem na kratko. Taj odmak od svega je važan te utječe na naše zdravlje, a i na izgled naše kože.

Jeste li ikada svoju pauzu za ručak ili vrijeme nakon posla posvetili njezi kože u kozmetičkom salonu? Za sve one kojima se uvijek žuri i misle kako nemaju vremena, a ne žele se odreći kvalitetne njege lica, stvoreni su polusatni tretmani koji će kožu lica osvježiti i nahraniti u trenu.

Tretman lica

Povratite koži lica sjaj

Polusatni Decléor rituali su visoko sofisticirani rituali koji počivaju na nizu koraka: od svjesnog disanja, preko energične masaže, do nanošenja proizvoda koji prodiru duboko u kožu. Kratki su, ali itekako efektni – istovremeno njeguju kožu lica te opuštaju cijelo tijelo i um.

Specifičnost kratkih Decléor rituala su posebne tehnike masaže nadahnute kineskom medicinom i refleksologijom. To su ručno izvođeni pokreti, u kombinaciji s ciljano odabranim Aromessence proizvodima, koji se rade zbog ponovnog uspostavljanja ravnoteže u koži, daju joj novu dozu energije i vraćaju sjaj.

Stimulativne ručne masaže

Aromapresura je masaža koja se izvodi uz pomoć Aromessences uljnog seruma. Pritiskom na točno određene točke aktiviraju se krvotok i protok energije što kožu super pripremi za masku. Također opušta sve mišiće lica stvarajući osjećaj buđenja u području očiju, obraza i čela.

Aromadrenaža je detoksikacijska i drenažna masaža kojom se potiče protok limfe i energije, dok se aromamasaža može opisati kao sat pilatesa za lice, vrat i dekolte. Uključuje energičnu masažu s povremenim ciljanim pritiscima na ključne mišiće kako bi se vidno podiglo i preoblikovalo čitavo lice, a koži povratio bolji izgled. Ova 100% ručna masaža spaja stručno poznavanje akupresure s pokretima koji zaglađuju, istežu i stimuliraju kožu.

Decleor ulje

Potrebno je tek 30 minuta za jedan tretman

Ovisno o koži lica, preporučujem da isprobate tretman Decléor Aroma Initiation (sastoji se od enzimskog pilinga, presure, drenaže i masaže dekoltea), Decléor Skin Power Nap (uključuje enzimski piling, presuru i oshibori – topao i mekan ručnik koji se koristi za osvježenje lica) ili Decléor Prolagene Lift – zadivljujući tretman koji učvršćuje, podiže i „pumpa” kožu. Idealan je za zrelu kožu, a uključuje i stimulativnu Yoga masažu. Tu je i Thalgo M-Ceutic, tretman mezoterapije, za pročišćavanje kože, uklanjanje sitnih borica i očuvanje njezinog mladenačkog izgleda. Ovaj tretman također uključuje posebnu masažu lica dok krema stoji na licu.

Ova četiri tretmana možete isprobati po promotivnim cijenama 23. studenog u našem salonu kada ćemo u vremenu od 14 do 20 sati imati Decléor i Thalgo dan. Uz uživanje u polusatnoj njezi koja odgovara vašem tipu kože, dobit ćete i savjete za njegu od stručnjakinja iz Decléora, a pripremili smo i super poklone. Broj mjesta je ograničen, zato rezervirajte svoje mjesto pozivom na broj 01/3907-145 što prije kako biste baš vi isprobali nove tretmane po promotivnim cijenama.

monika antunović kundih

Autorica: Monika Antunović Kundih

Vlasnica kozmetičkog salona Mysterion i stručnjakinja za microblading (japansku metodu iscrtavanja obrva). Tečajeve za Abalico i Alessandro nokte završila je 2001. Četiri godine kasnije položila je ARTDECO tečaj za šminkanje i dodatne, napredne tečajeve za usavršavanje kamuflaže i večernjeg make up-a te za oblikovanje obrva (HD brows, threading). Slijede edukacija za ekstenzije trepavica Abalico 2008. te Privé Microblading Academy by Tatjana Damjanović 2014. U 2015. pohađala je usavršavanje za Lash Perfect ekstenzije trepavica i obrva u Londonu, a iste godine u Beču položila ispit za edukatora microbladinga.


Komentari