OVU PORUKU PRENESITE SVOJIM MUŠKARCIMA ‘Kao da su si*e hamburger iz Meka pa da biraš i prilog’

flickr.com

Uživajte u svojim kuglama, kuglicama i trešnjama i slobodno ako baš morate i ako želite – počastite svijet oko sebe.

Nekoć davno žene su sanjale svoje prinčeve na bijelim konjima, koji bi ih potpuno gole pobrale pored kakve rijeke ili grmića te odvele u dvorac probirući im najljepše haljine. I kada otac kaže da, njih dvoje uzeli bi se i živjeli sretno do kraja života. Muškarac bi tada grudi svoje djeve bajne gledao kada god poželi, a one bi pak imale ulogu prehranjivanja potomaka.

Danas prinčevi ne jašu na konjima, voze poneko skupocjeno auto. To je kriterij kojega rijetki mogu zadovoljiti pa se tako mladići vozaju po tramvajima, a nestabilne tračnice izazivaju trenje u kojem im pred očima turaju grudi spakirane u grudnjake raznih boja, dizajna i oblika. Dobro, pored mora urbanih i glasnih feministica današnji princ morao bi znati štošta. Od peglanja i usisavanja, sve do pranja suđa. Da mogu, ma žene bi danas pomalo nepravedno muškarce natjerale da doje. Istina, danas nije čudno da frajera vidite u grudnjaku, a kako je krenulo da im je priroda dala natjerale bi te glasne ženke svoje muškarce i da doje.

U svom tom kalupljenju dok nam istodobno prodaju skupu odjeću, s druge strane neke svjetske sile i mudre glave izmisliše nam svjetski dan bez grudnjaka.. nekoć sam pročitala istraživanje koje kazuje da 20 minuta gledanja u ženske grudi oporavlja srce, a samim time produljuje život. danas bi onda stoga naši muškarci trebali živnuti i produljiti život, jer žene bi sukladno lajfstal pravilniku sa sebe trebale svući taj kruti predmet koji zadržava njihove grudi u okovima. Tajna je to neka veza između muškaraca i ljubavi prema grudima. Onim pravim ženskima koje se slobodno njišu pred njihovim očima. Neki kazuju da to ima veze s djetinjim porivima i majčinstvom, drugi pak u tome ne vide neki prevelik misterij već ga pripusuju muškom mozgu i seksualnim porivima. Male ili velike, još je jedno od pitanja koje se nekako nametnulo i lansiralo usljed mora američkog smeća koje nas je preplavilo. Kao da su sise hamburger iz Meka pa još možeš birati i prilog.

Dio frajera koje sam sretala kroz život kleo mi se u sve na svijetu da su najbolje one male koje stanu u šaku, dok drugi dio njih okida na one velike i rasne. U svemu tome, riješenje postoji. Možete zadovoljiti nametnute kriterije pa u sise ušpricati silikon te izgledati kao hodajući balon za kojeg nikada ne znaš kada će se izduvati i ostati bez zraka olitiga silikona. S druge pak strane, možete biti svoji i ponosito ih nositi časteći njima svoje muškarce. Jer pobogu, nema u tome ništa loše – ta znanstvenici rekoše time im produljujete život.


E pa život bi ženama produljilo ukidanje nošenja grudnjaka onako trajno. Govorim to onako iz perspektive žene kojoj grudi bujaju na sve strane. Ponekad mislim da su mi srasle s glavom, kao dvije kugle koje čekaju trenutak kada će mu ugušiti. Ne želite ni zamisliti kamo su kugle bile kuglaste u trudnoći, a kako su me tek kasnije izdale kada sam skužila da njima usprkos neću moći dojiti jer njihov problem zapravo jest u toj veličini. A ja mislila beba će mi izgledati ko debeli Amer od mlijeka koje će ove dvije frendice dati. Ne, ne ide to tako. Osim što te dvije lopte ne daju mlijeko, stari moj treba ih moći nositi.

Grudnjak, a taj grudnjak i pronalazak istog nazivaju se nemogućom misijom. To vam je kao da Rojsa pošaljete na kakvu znanstvenu akademiju da razjasni ima li života u svemiru, onako činjenično. Ima rođo, ja sam nešto vidio da se mrdnulo pored grma učinilo mi se ko leteći tanjur. E pa nešto ponekad i ja vidim. Poneki lijepo dizajniran grudnjak, koji oh kakve li ženske slabosti na sebi ima mašnu ili točnu. No, moje dvije kugle te velike kugle ne stanu u mašnice i točkice jer neko mudro vrlo vjerojatno gej stvorenje dizajniralo je grudnjak za ženu čije su grudi trešnje, a ne lubenice jedne rasne Hrvatice.

Bitka je to kojoj nema kraja i u kojoj se poput hrčka vrtiš u krug proklinjajući kinesku robu koja je preplavila hrvatsko tržište. Kada pak podvučem crtu.. i malo promislim… o Bože pa ja milim o sisama i grudnjacima, pa to i tako nema smisla.

Drage moje žene, odaberite svoj dan, svoj stil i svoju želju. I neka svaki bude vaš. Onako kako vam je najugodnije, a do tada sretan vam dan bez grudnjaka. Uživajte u svojim kuglama, kuglicama i trešnjama i slobodno ako baš morate i ako želite – počastite svijet oko sebe!

Komentari

loading...