Osvježite lice za samo 30 minuta

23. studenog Mysterion vas poziva na Decléor i Thalgo dan gdje će predstaviti četiri nova tretmana

Kozmetički salon Mysterion 23. studenog, od 14 do 20 sati, organizira Decléor i Thalgo dan za sve one koji žele uživati u novim polusatnim ritualima njege lica s Decléor i Thalgo M-Ceutic proizvodima.

Ovom prilikom tretmani će se moći isprobati po promotivnoj cijeni od 150 kuna

Ovisno o tipu kože lica koji imate, dobit ćete tretman koji vam je najpotrebniji, a u ponudi će biti četiri različita: Decléor Aroma Initiation sastoji se od enzimskog pilinga, presure, drenaže i posebne masaže dekoltea, Decléor Skin Power Nap uključuje enzimski piling, presuru te oshiburi (topao i vlažan ručnik koji se u Japanu tradicionalno koristi za osvježenje lica i tijela), a Decléor Prolagene Lift je tretman idealan za zrelu kožu koji se sastoji od enzimskog pilinga, presure, drenaže i Yoga masaže. Thalgo M-Ceutic je tretman mezoterapije koji pročišćuje kožu i uklanja sitne borice, a njegova posebnost je i masaža lica.

Nakon obavljenog tretmana Decléorove edukatorice porazgovarat će s vama o pravilnoj njezi kože, savjetovati vam koje proizvode kupiti za kućnu upotrebu i podijeliti prigodne poklone.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto što prije kako biste isprobali ove nove tretmane po sniženim cijenama. Rezervacija termina je obvezna i moguća je isključivo na 01/3907-145.

Događaj možete pratiti ovdje, a u nastavku otkrijte kako osvojiti besplatnu masažu lica.

ZGinfo-2

Zagreb.info i Mysterion daruju!

Decléor Yoga stimulativna je masaža idealna za zrelu kožu lica koja je izgubila prirodnu čvrstoću. Budi mišiće, podiže tonus kože i vraća joj sjaj.

Portal Zagreb.info i kozmetički salon Mysterion jednoj čitateljici daruju ovaj tretman.

Sve što trebate je lajkati stranicu Mysterion – kozmetički salon i u komentaru napisati svoje ime i prezime.

Nagradna igra traje do utorka, 21. studenog kada ćemo dobitnicu odabrati putem stranice random.org. Sretno!


Komentari