OPREZ, UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Koristila je poznati ruž za usne i dobila tešku alergijsku reakciju (FOTO)

Facebook

“Kupila sam ruž ovaj tjedan i probudila se jutros gušeći se s ogromnim, natečenim usnama”, kazale je korisnica poznatog kozmetičkog brenda.

Ova djevojka nije mogla niti sanjati što će joj njezin omiljeni ruž za usne napraviti od lica. Lily Cleopatra Maurice iz Floride, zadobila je ozbiljnu alergijsku reakciju nakon što je svoje usne namazala poznatim ružem za usne marke CoverGirl.

Na Facebooku je u svojoj objavi napisala: ‘Upozornje! Kupila sam ruž ovaj tjedan i probudila se jutros gušeći se s ogromnim, natečenim usnama“. Uz to je napisala i kako su je brzo otpremili na hitnu, a priložila je i šokantne fotografije za koje upozoravamo da nisu za svačiji želudac.

FACEBOOK
FACEBOOK

“Sadrži miris koji može kod nekih izazvati alergijske reakcije”

Stručnjak za kozmetiku, Randy Schueller, kazao je kako ruž, koji dolazi iz kolekcije CoverGirl Queen Collection, ne sadrži niti jedan sastojak koji bi se smatrao problematičnim. No, ističe kako sadrži miris koji može kod nekih izazvati alergijske reakcije. Tvrdi i kako ne vjeruje da tako veliki brend ne testira svoje proizvode detaljno.

Iz kompanije poručuju kako korištenje ruža nije moglo izazvati reakciju,”Čim smo saznali za iskustvo ove žene, koje ne može biti uzrokovano korištenjem našeg ruža, kontaktirali smo ju kako bismo saznali više. Drago nam je da je dobro i čekamo njen odgovor. U našoj kompaniji, sigurnost ljudi koji koriste naše proizvode nam je prioriet. Naša detaljna testiranja pobrinu se da su proizvodi učinkoviti i sigurni”, kazali su iz kompanije, prenosi cool.24sata.

Stoga se savjetuje da se prije upotrebe dobro pogledaju svi sastojci kozmetike.

>>> KORISNICI POZNATOG DEZODORANSA NAJAVILI TUŽBU: Zadobili osip, otekline i bolne rane! (FOTO)


Komentari