OD TEŠKE PLJUVAČINE DO POHVALA: Fotka ‘plus size’ dojilje uzburkala svijet

Jen Pritchett

Fotografija majke izazvala je lavinu rekacija.

Na fotografiji je prikazana Kassondra Coxson dok istovremeno doji kći Madeleine i sina Kensingtona. Autorica fotografije je Jen Pritchett koju je inspirirala ova majka svojim pozitivnim stavom.

Kad je objavila fotografije, uz njih je napisala kako slave plus size žene svih rasa. “Nikad nisam bila nervoznija kad sam objavljivala svoju fotografije. Ova mi jako puno znači”, napisala je Jen.

Na fotografiji Kassondra uz djecu leži u kadi punoj mlijeka kako bi se naglasila njezina boja kože. Fotka je podijelila javnost. Uz brojne pozitivne komentare na emotivnu fotografiju, Jen je rekla za mirror.co.uk kako je ubrzo uvidjela i lošu stranu online zajednice. Pojavili su se i razni negativni komentari, od rasnih do onih koji se osvrću na njezinu težinu pa čak i optužbi da je Kassondra sve to napravila zbog samopromocije.

Jenn je napisala da će očito ‘plus size’ žena koja tandemski doji sina, bijelca koji je predstavlja osobu miješane rase, i dvogodišnju kći koja će sama odlučiti kad će prestati dojiti, u kupki kravljeg mlijeka privući rasiste, vegane, ljude koji ne vole krupnije ljude i znatnu frakciju ljudi koji su zbunjeni genetikom. Ni autorica fotografije ni maja nisu posramljene već ponosne na ovu fotografiju.

Izvor: klokanica,24sata

>>>FOTKA KOJA JE ZAPALILA FEJS: Majčina dojka poput pisanice izazvala lavinu burnih reakcija

>>>ŽENE JU NAPALE ZBOG FOTKE DOJENJA: Nakon negodovanja drugih, objavila ovu fotografiju

Komentari