NINA BADRIĆ postala nova ambasadorica POLIKLINIKE MILOJEVIĆ

PR

Poliklinika Milojević u posljednjih je nekoliko godina postala nezaobilazno mjesto mnogih koji žele izgledadi mlađe, ali koji svoj novi mladoliki izgled žele bez bolnih kirurških tretmana.


Nina Badrić, regionalna glazbena diva i jedna od najtraženijih glazbenika regije postala je ambasadorica Poliklinike Milojević kojima je povjerila brigu oko svog izgleda.

Doktor Nikola Milojević već je godinama jedan od najboljih i najcjenjenijih estetskih doktora u Hrvatskoj i liječnik kojemu se s velikim povjerenjem u ruke predaju mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske. Engleski mediji su ga prozvali najboljim stručnjak za botox u Velikoj Britaniji, a također ga prati glas kao doktor s najmirnijom rukom. O njegovoj stručnosti i kvaliteti rada najbolje će reći teza da je do sada napravio više od 20.000 tretmana botoksom zbog čega su ga engleski mediji i nazvali londonskim kraljem botoksa. Doktor Milojević naklonost pacijentima stekao je svojim ležernim pristupom, ali i vrhunskom profesionalnošću koja ga je dovela u sam vrh hrvatske estetske kirurgije.

Uz botoks tretmane doktor Milojević specijalizirao se i na području dermalnih filera. A i na ovom području svoga rada broji gotovo 20.000 pacijenata, od čega je čak 5000 zahvata otklanjanja podočnjaka nekirurškim načinom. Upravo mu je činjenica da pomlađivanje lica radi nekirurškim tretmanima, što se neformalno zove i ‘butterfly facelift’ donijela status koji trenutačno uživa i koja ga čini jednim od najtraženijih estetskih liječnika. ‘Butterfly facelift’ metodu je sam izumio i neprestano ju usavršava, a kombinacijom filera, botoksa i Obagi krema bez skalpela donosi revolucionarne promijene u tretmanima pomlađivanja lica.

Uz sve navedeno poliklinika dr. Milojevića ima i laserski centar za rješavanje raznih problema, od uklanjanja kapilara, pigmentacije, dlačica, preko zatezanja i pomlađivanja kože, do nekirurškog oblikovanja tijela. Želeći uvijek biti na vrhu ponude estetskih tretmana, Poliklinika Milojević prva je uvela najmoderniju metodu pomlađivanja kože injektiranjem plazme. Tako se prvi put u Hrvatskoj nudi zahvat na koji su prije išli uglavnom vrhunski sportaši da bi što prije zaliječili ozlijede. Korisnicima se omogućuje i dermalni roller, ali i najbolji frakcijski laser.


Komentari

loading...